Με μία κοινή καμπάνια, που έχει τον τίτλο «ΣΤΗΡΙΖΩ»,, οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας συνδράμουν στην ανακαίνιση της ογκολογικής μονάδας και της Γ’ παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Υπό το σύνθημα «προσφέρουμε κάτι μικρό για το νοσοκομείο που προσφέρει κάτι τόσο μεγάλο», τα κανάλια - μέλη της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ) ξεκίνησαν την προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού για τη στήριξη του σημαντικού πολυπρισματικού και πολυδύναμου έργου της Γ' Παθολογικής και Ογκολογικής κλινικής του «Σωτηρία».

«Θέλουμε να βοηθήσουμε ουσιαστικά και ενεργά στη βελτίωση των συνθηκών τόσο για το ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό, τους νοσηλευτές, το διοικητικό προσωπικό, όσο και για τους χιλιάδες ασθενείς που δέχονται την φροντίδα τους», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ΕΙΤΗΣΕΕ, Μανώλης Δραϊνάκης.

Στο πλαίσιο του «ΣΤΗΡΙΖΩ», που θα κρατήσει μέχρι την Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, στις 23:59, θα λειτουργεί γραμμή μηνυμάτων στον αριθμό 19059. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, 1 ευρώ από κάθε sms θα πηγαίνει στην ανακαίνιση.

«Θέλουμε να ανακαινίσουμε τους θαλάμους, να προσφέρουμε σύγχρονες συνθήκες νοσηλείας… Θα διατεθούν χρήματα στην καλύτερη πρόσβαση στα διάφορα τμήματα της κλινικής για ανθρώπους με αυξημένες ανάγκες, θα υπάρξουνε πάρα πολλές υποδομές που θα χρησιμοποιηθούν στην έρευνα και στην εκπαίδευση», επεσήμανε ο διευθυντής της μονάδας, Κωνσταντίνος Συρίγος.

Ανάμεσα στις δράσεις των καναλιών, όπως έχει γράψει το star.gr, περιλαμβάνεται επίσης η προβολή πέντε σποτ με γνωστούς παρουσιαστές.

Δείτε στο βίντεο το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο του Star