​Καλ��σμένη στην εκπομπή «Όλα Πρώτη Φορά» πήγε η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για το θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη.

«Υπάρχει και μια κριτική που λέει εντάξει είσαι σούπερ σταρ και κάνεις ο,τι θέλεις, αλλά έχεις μια ευθύνη και για τους ανθρώπους που κουβαλάς μαζί σου, οι οποίοι τι σου φταίνε να πάθουν ο,τι πάθανε, και έχεις μια ευθύνη ότι δεν μπορείς να κυκλοφορείς στις 07:00 τα ξημερώματα εν είδει δημόσιου κινδύνου. Τα λέμε αυτά χωρίς να έχουμε τελικά συμπεράσματα, έχοντας όμως την εικόνα» της είπε κάποια στιγμή ο Θέμος Αναστασιάδης, με την παρουσιάστρια της καθημερινής εκπομπής του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», να του απαντά:

«Αυτά σε κάθε περίπτωση είναι σκληρή και απάνθρωπη κριτική. Για μένα όταν ένας άνθρωπος φεύγει από την ζωή, εκεί το βουλώνεις. Συγγνώμη που θα σου το πω αλλά το βουλώνεις».

«Άμα είναι κι άλλοι δυο –τώρα μιλάμε ανοιχτά και σκληρά- που είναι χτυπημένοι;» της ανταπάντησε ο Θέμος, με την Ζήνα Κουτσελίνη να του εξηγεί πως:

«Εκεί οφείλουν να μιλήσουν οι ίδιοι για το πώς έγινε το γεγονός. Εγώ δεν ήμουν εκεί, άρα δεν ξέρουν ποια ήταν η κατάσταση και ποια η αλήθεια. Όταν υπάρχει νεκρός, το βουλώνω. Τέλος! Δεν μπορώ να βγω και να πω οτιδήποτε παρεμπιπτόντως μου έχουν πει ή είδα στο παρελθόν. Οφείλεις να σεβαστείς τον νεκρό σε κάθε περίπτωση και σε αυτό είμαι κάθετη. Το τι μπορεί να έχεις πει πριν για τον Παντελή Παντελίδη, αυτό δεν σημαίνει κάτι. Το μετά όμως… Ξέρεις τι έλεγε η μάνα μου; Τα στερνά τιμούν τα πρώτα!»

Τέλος, η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε και για την καλή της φίλη Ελένη Μενεγάκη, σχολιάζοντας το συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών που ανανέωσε με τον Alpha:

«Τέλειο συμβόλαιο! Η Μενεγάκη είναι χρυσωρυχείο. Από το 1996 μέχρι το 2000 ήμασταν παρέα και δουλεύαμε. Ήξερε πώς κατακτά το κοινό της, δεν πρόσβαλε ποτέ κανέναν, την αγάπησε ο κόσμος και συνεχίζει. Βλέπεις τώρα τι νούμερα κάνει στην εκπομπή της. Άρα σου λέει ο Alpha ποιον έχω καλύτερο να κρατήσω σε αυτό το μαγαζί; Την Ελένη! Δεν την ανανεώνω για τέσσερα χρόνια; Η Ελένη λοιπόν έχει δηλώσει την ηλικία της, άρα για τέσσερα χρονάκι�� ακόμα έχει την δουλειά της και μια χαρά… Κλείνει τον κύκλο της στον Alpha» τονίζοντας πως «έχουμε πολύ καλή σχέση και την λατρεύω».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.