Η 33χρονη Πένυ Παναγιωτοπούλου κέρδισε τις 2 προηγούμενες εβδομάδες και είναι έτοιμη να ξανακερδίσει! Είναι παντρεμένη με 2 παιδιά και εργάζεται στο κατάστημα υποδημάτων του συζύγου της. Είναι πολύ έμπειρη μαγείρισσα με ειδικότητα την παραδοσιακή κο��ζίνα και τα γλυκά.

Σήμερα η Πένυ, θα γνωρίσει τους τρεις νέους παίκτες. Θα τα καταφέρει ή το ταξίδι της στο Blind Taste θα τελειώσει εδώ;

Η Κωνσταντίνα Κροέλ, 26 ετών, έχει τελειώσει μαγειρική και έχει εργαστεί ως βοηθός μάγειρα στη Νάξο. Μένει στην Ελευσίνα και σπουδάζει αθλητική δημοσιογραφία. Είναι η μοναδική επαγγελματίας του χώρου αυτή την εβδομάδα. Θα καταφέρει να κερδίσει ή θα είναι μια ακόμα σεφ που θα φύγει νωρίς από το Blind Taste;

kroe.png

Ο Δημήτρης Καραγιάννης, 27 ετών, είναι ένας πολύ χαρούμενος νέος, γεμάτος θετική ενέργεια και πολυτάλαντος. Σπουδάζει δημοσιογραφία και σκηνοθεσία, ενώ του αρέσει να κάνει κωμικά βιντεάκια στο ίντερνετ. Μπορεί να μην ξέρει πολλά από μαγειρική, αλλά δεν θα το βάλει εύκολα κάτω!

δημήτρης.png

Η Κωνσταντίνα (Νάντια) Γερολυμάτου, 38 ετών, είναι κομμώτρια, έχει έναν γιο 11 χρονών, που την παρότρυνε να λάβει μέρος στο παιχνίδι. Της αρέσει πολύ η μαγειρική και θέλει να κερδίσει! Θα είναι άραγε η μεγάλη νικήτρια της εβδομάδας;

nantia.png

Εμπιστεύεσαι τις μαγειρικές σου ικανότητες με κλειστά μάτια; Τότε είσαι έτοιμος για το νέο παιχνίδι του Star, BLIND TASTE, Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:30 με παρουσιαστή τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο.

BLIND TASTE στο Star, για τους τολμηρούς της γεύσης!

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα: blindtaste.star.gr ή να τηλεφωνούν στο 211 18 15 915 (αστική χρέωση).

Γνωρίστε τους παίκτες της 18ης εβδομάδας του Blind Taste: