​Τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη έστειλε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος δεν έκρυψε πως άρχισε να κλαίει βλέποντας τα σπαρ��κτικά πλάνα από την κηδεία του 33χρονου τραγουδιστή:

«Επιτρέψτε μου να κάνω μια παρένθεση επειδή έλειπα την προηγούμενη εβδομάδα. Επειδή είχαμε αυτό το τραγικό συμβάν, να συλλυπηθώ κι εγώ την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, ενός νέου και πολύ ταλαντούχου ανθρώπου. Δεν τον συλλυπούμαστε επειδή είναι νέος και ταλαντούχος… Έβλεπα την κηδεία προχθές και με έπιασαν τα κλάματα. Όπως με έπιασαν τα κλάματα και στα τρία παιδιά που σκοτώθηκαν με το ελικόπτερο. Οποιοσδήποτε νέος άνθρωπος χάνει την ζωή του…»

Μάλιστα πρόσθεσε πως «ο Παντελής Παντελίδης δεν θα πεθάνει ποτέ» καθώς θα «ζει» μέσα από τα τραγούδια του.

Για να καταλήξει λέγοντας ότι «πρέπει να δώσουμε όλη μας την αγάπη και την συμπαράσταση στους οικείους τ��υ και στην οικογένεια γιατί αυτοί είναι που πονάνε περισσότερο. Και στη μάνα, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να ξεπεράσει ποτέ αυτό το πράγμα. Συλλυπούμαστε την οικογένεια, συμπαραστεκόμαστε στην μάνα, στον πατέρα, σε όλους τους συγγενείς» και την Φαίη Σκορδά να προσθέτει:

«Ο πόνος της μάνας είναι ο πιο τραγικός πόνος.Δύναμη και κουράγιο στη μάνα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.