​Για την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο παρουσιαστής που σχεδόν όλη την προ��γούμενη εβδομάδα δεν ήταν στο «Πρωινό», αποκάλυψε πως κόλλησε Η1Ν1 και στη συνέχεια έπαθε πνευμονία:

«Κόλλησε ο μικρός Η1Ν1, και κόλλησα κι εγώ. Την Τρίτη το πρωί δεν ήρθα στην εκπομπή γιατί ψηνόμουν στον πυρετό. Ήρθε ο γιατρός, μας έκανε το test και είδε ότι έχουμε το H1N1. Ξεκινήσαμε το Τamiflu και μια απλή αντιβίωση για να καλύψει όλα τα υπόλοιπα, και οι υπόλοιποι στο σπίτι προληπτικά. Την Πέμπτη ενώ ο μικρός γινόταν καλά, εγώ γινόμουν πολύ χειρότερα. Δεν μπορούσα να ανασάνω και να κουνηθώ. Πήγα να κάνω ακτινογραφία απλή και δεν ήταν καλή. Έκανα μαγνητική με σκιαγραφικό και βρήκαν δυο εστίες με νερό στον δεξί μου πνεύμονα, καραμπινάτη πνευμονία».

Μάλιστα δεν έκρυψε πως «όπως όλοι οι άνθρωποι χέστηκα από τον φόβο μου. Να προσέχετε γιατί αυτή η γρίπη είναι άτιμη. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα πάθω πνευμονία».

Τέλος, είπε αστειευόμενος ότι «έχω χάσει 4 κιλά σε τέσσερις μέρες! Ποιες δίαιτες και βλακείες. Κολλήστε μια πνευμονία να χάσετε 4 κιλά να λιώσετε».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.