​Τις φήμες που την θέλουν να επανασυνδέεται με τον Μάνο Ιωάννου, μετά τα σχετικά υπονοούμενα του ίδιου, αλλά και τη συνάντησή τους στην παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί και σε εστιατόριο, σχολίασε, ολίγον τι εκνευρισμένη, η Ναταλία Γερμανού.

Καλεσμένη στο «Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου», την Κυριακή, η παρουσιάστρια ρωτήθη��ε σχετικά και, αρχικά, «πάγωσε», ενώ στη συνέχεια είπε κοφτά: «ναι, πήγα στην παράσταση. Πάω γενικά στο θέατρο».

Επισημαίνοντας ότι στις τελευταίες της συνεντεύξεις έχει τονίσει πως δεν θα ξαναμιλήσει για τα προσωπικά της, η Ναταλία συνέχισε: «η αλήθεια είναι ότι βρεθήκαμε, τυχαία, στο μαγαζί αυτό και φάγαμε και ξαναβρεθήκαμε πάλι πρόσφατα, γιατί είναι ένας χώρος που μαζεύει πολύ γνωστό κόσμο και μπορεί να συναντήσεις ανθρώπους. Έχουμε μία πάρα πολύ καλή σχέση. Δεν θα μπορούσε να μην έχω καλή σχέση με ένα άτομο τόσο αξιαγάπητο και τόσο γλυκό, που δεν μου έχει κάνει τίποτα. Όταν μουτρώνεις και ξινίζεις με ανθρώπους που ήταν κομμάτι της ζωής σου, είναι σαν να μουτρώνεις και ξινίζεις με τον εαυτό σου».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Ναταλία για τον Μάνο