​Την παρουσιάστρια που πήρε τη θέση της, αφού πρώτα ήταν πανελίστριά της, την Κωσνταντίνα Σπυροπούλου, συνάντησε ξανά on air η Ναταλία Γερμανού, με την πρώτη να την προλογίζει έχοντας τον… ατελείωτο στα εγκωμιαστικά σχόλια!

Πολύ μελάνι είχε χυθεί για τις δύο γυναίκες τον καιρό που συνυπήρχαν στο «Μες Στην Καλή Χαρά», τη σεζόν 2013 – 2014, τόσο για τη σχέση τους, όσο και για τον τρόπο με τον οποίο η Κωνσταντίνα κάθισε τελικά στον καναπέ της Ναταλίας στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

«Είναι λίγο περίεργη στιγμή, όχι άβολη ακριβώς. Η Ναταλία δεν είναι άνθρωπος που απλώς την ξέρω και έχω συνεργαστεί, αλλά ήταν το πρώτο μου καρδιοχτύπι, το πρώτο μου άγχος, η πρώτη μου επαφή με την τηλεόραση, με τον κόσμο, τα πρώτα μου λάθη... κι όχι μόνο τα πρώτα, δεν αρκέστηκα σε αυτά», είπε η Κωνσταντινα προλογίζοντας την καλεσμένη της.

Η νυν κεν��ρικιά άρχισε να πλέκει το εγκώμιο της πρώην και είχε τον… ασταμάτητο, σε σημείο, μάλιστα, που ο συνεργάτης της, Παύλος Σταματόπουλος, την διέκοψε, λέγοντας: «θα φύγει ο καλεσμένος, θα πάθει φλεβίτιδα»!

Δείτε στο βίντεο την on air συνάντηση Ναταλίας - Κωνσταντίνας