Την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του τραγικού θανάτου του Παντελή Παντελίδη, η Σοφία Μανωλάκου από τα «Καλημερούδια» μεταφέρθηκε εκτός πλατό σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Όπως εξήγησε σήμερα η ίδια στον «αέρα» της εκπομπής, συνδεόταν κάπως με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή, καθώς η πρώην σύντροφος του Παντελή, η οποία τον ενέπνευσε να γράψει τις μεγάλες επιτυχίες του, είναι πολύ στενή της φίλη.

«Εγώ δεν ήμουν φίλη του Παντελή, ωστόσο μια πολύ κοντινή μου φίλη υ��ήρξε σύντροφος του πριν από μερικά χρόνια. Η κοπέλα είναι πολύ χαμηλών τόνων, δηλαδή και τώρα με το συμβάν δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση. Χθες την πήρα τηλέφωνο όταν το μάθαμε εδώ στην εκπομπή με την πεποίθηση ότι το ήξερε. Είχε πει και ο Παντελής εδώ όταν είχε έρθει στη συνέντευξη ότι με την κοπέλα με την οποία ο χωρισμός τους έγινε αφορμή για να γράψει τραγούδια έχουν επικοινωνία και μια καλή σχέση. Φοβήθηκα μία στις χίλιες μήπως ήταν μαζί» ανέφερε.

180216165650_0851.jpg
Όπως αποκάλυψε, η κοπέλα δεν γνώρισε τίποτα για το χαμό τραγουδιστή.

«Την πήρα τηλέφωνο, δεν το ήξερε η κοπέλα και ήμουν εγώ εκείνη που της το ανακοίνωσε και για αυτ�� υπήρχε και αυτή η συναισθηματική φόρτιση χθες. Είναι σοκαρισμένη. Σκέψου άνθρωποι που δεν τον ήξεραν και είναι στεναχωρημένοι, σκέψου τώρα μια κοπέλα που έχει υπάρξει μαζί του».

180216165651_1896.jpg
Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, ο τραγουδιστής στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε στα «Καλημερούδια» μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον έρωτα αλλά και για την ��υναίκα που τον έκανε «διάσημο», για χάρη της οποίας έγραψε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του: «Όταν χωρίζεις με μια γυναίκα δεν σημαίνει πως σου έκανε κάτι αυτή αναγκαστικά! Γιατί πιστεύεις ότι έφυγε εκείνη απαραίτητα και δεν έφυγα εγώ; Ένας άντρας που χωρίζει μια γυναίκα, μπορεί να πληγωθεί όταν μετά την βλέπει με άλλον και τρελαίνεται», αποκαλύπτοντας πως όλα αυτά τα χρόνια «είχαμε κάποιες επαφές!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνο στο star.gr:ΛΥΓΙΣΕ ο φίλος του Παντελή-Τον έπεισε να ανεβάσει τα τραγούδια του στο Youtube

Η στιγμή που ο Βασίλης Καρράς ΛΥΓΙΖΕΙ στο τηλέφωνο για τον Παντελή Παντελίδη

ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε σε κλάματα ο Χολίδης τραγουδώντας Παντελίδη!

Μόνο στο Star: Το τραγούδι που αφιέρωσε ο Σφακιανάκης πριν λίγες μέρες στον Παντελίδη

«Έσπασαν» τηλέφωνα και καρδιές: Πώς έγινε γνωστό ότι ο Παντελίδης ήταν νεκρός