​Δύο μέρες μετά τα 32α γενέθλια του, στις 25 Νοεμβρίου 2015, ο Παντελής Παντελίδης και η ορχήστρα του ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, “The 2night show”. Ο παρουσιαστής κατά την έναρξη της σημερινής του εκπομπής έκανε ένα μικρό αφιέρωμα στον άτυχο τραγουδιστή. Να θυμίσουμε ότι η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Παντελή Παντελίδη ήταν το 2012, την οποία είχε δώσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Η εκπομπή που ��α παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπήθηκε το βράδυ της Δευτέρας που μας πέρασε για να μεταδοθεί σήμερα Πέμπτη 18 του μηνός. Το πρωί όμως αυτής της ημέρας ένα δυσάρεστο γεγονός που δημιούργησε την ανάγκη να έρθω για να κάνω ένα συμπληρωματικό βίντεο. Ο Παντελής Παντελίδης, ένας προσωπικός φίλος, έφυγε από τη ζωή με έναν πολύ άσχημο τρόπο. Θα ήθελα μέσα από αυτό το μικρό μου μήνυμα να του πω ένα πολύ μεγάλο Ευχαριστώ για τις προσωπικές στιγμές που πέρασα μαζί του και για το ότι με τίμησε και σε αυτήν την εκπομπή. Με τίμησε με την παρουσία του τηλεοπτικά ενώ πάντοτε γνώριζα ότι είναι κάτι που δεν του άρεσε πάρα πολύ» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και πρόσθεσε:

«Ένα μεγάλο Ευχαριστώ Παντελή, καλό ταξίδι, συλλυπητήρια στην οικογένεια σου και δύναμη στις οικογένειες των κοριτσιών».

Στη συνέχεια προβλήθηκε ένα απόσπασμα της εκπομπής της 25ης Νοεμβρίου, με τον Παντελή Παντελίδη να τραγουδά ζωντανά «Τα σχοινιά σου».