​Τι κι αν πολλές φορές στο τηλεοπτικό πλατό είδαμε τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού να φιλιούνται, να αγκαλιάζονται και να ανταλλάσσουν χάδια; Όπως αποκαλύπτει ο παρουσιαστής, είχαν χωρίσει όταν έκαναν την εκπομπή και όχι το Καλοκαίρι, οπότε και το ανακοίνωσαν!

Ο χωρισμός του ζευγαριού, μετά από 20 χρόνια σχέσης και 18 γάμου, ανακοινώθηκε στις αρχές του Ιουλίου του 2014. «Αφού προσπαθήσαμε και οι δύο για αρκετό καιρό να σώσουμε τον γάμο μας, καταλήξαμε στην απόφαση να χωρίσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης. Παραμένουμε πάνω απ' όλα οικογένεια και ομάδα στη δουλειά μας», ανέφεραν, μεταξύ άλλων, σε κοινή ανακοίνωσή τους.

collage8.jpg

Περίπου ενάμιση χρόνο μετά, ο Πέτρος αποκαλύπτει το πότε επήλθε ο χωρισμός: «όταν ξεκίνησε το πρωινό ήμουν ήδη χωρισμένος. Δεν μπορούσε να μου βγει ο χαβαλές, η πλάκα, η ελαφρότητα, αν και τα νούμερα ήταν πολύ καλά. Ήξερα ότι όλη τη χρονιά θα κουβαλάω ένα μεγάλο βάρος - ο μεγαλύτερος μάγκας να είσαι στον πλανήτη, στο σπίτι υποτάσσεσαι στη γυναίκα σου», λέει, στο περιοδικό «Ok!».

«Με αυτή τη γυναίκα ήμουν μαζί 20 χρόνια, την αγάπησα και με αγάπησε, κάναμε μαζί τρία παιδιά. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να περάσω τόσα χρόνια με μία γυναίκα, δεν μου το επιτρέπει και η ηλικία, αν και το προσδόκιμο ζωής έχει ανέβει», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ενώ παραδέχεται πως «η Τζένη είναι η μόνη οικογένεια που γνώρισα μετά από εκείνη που με γέννησε. Και άλλον άνδρα να παντρευτεί, έτσι θα αισθάνομαι!».