Την απάντησή της στα δημοσιεύματα που την θέλουν να διατηρεί καταθέσεις ύψους 2,5 εκατ. ευρώ σε τράπεζα του εξωτερικού και να περιλαμβάνεται στη λίστα Μπόργιανς, την οποία ελέγχουν οι οικονομικοί εισαγγελείς δίνει η Έλλη Στάη.

Όπως υποστηρίζει η δημοσιογράφος σε κείμενό της στο thetoc.gr «όλες οι καταθέσεις και όλη η περιουσιακή κατάσταση είναι νόμιμες, διαφανείς και πλήρως φορολογημένες». Παράλληλα, η Έλλη Στάη επιβεβαιώνει την προσέλευσή της στους αρμόδιους εισαγγελείς, στους οποίους κατέθεσε υπόμνημα εγγράφων εξηγήσεων.

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωσή της η οποία δημοσιεύτηκε

Σε σχέση με συκοφαντικά δημοσιεύματα, στημένα πάνω σε ψεύδη και με στόχο την πρόκληση εντυπώσεων σε βάρος της τιμής και της υπόληψής μου, δηλώνω τα ακόλουθα για την αποκατάσταση της αλήθειας και για να ξεσκεπαστούν οι αθλιότητες των συκοφαντών και όσων τις αναπαράγουν.

1. Οι καταθέσεις μου και γενικά όλη η περιουσιακή μου κατάσταση είναι νόμιμες, διαφανείς και πλήρως φορολογημένες.
Στις ετήσιες φορολογικές δηλώσεις μου, όπως και σ’ εκείνες του "πόθεν έσχες", δηλώνω στο Ελληνικό Δημόσιο τα εισοδήματά μου, τις πηγές από όπου προέρχονται, τις τραπεζικές μου καταθέσεις και όλα γενικώς τα περιουσιακά μου στοιχεία.

Συκοφαντία λοιπόν πρώτη τα περί φοροδιαφυγής.

2. Η Πολιτεία γνωρίζει από τις δικές μου πλήρεις και ολοκληρωμένες δηλώσεις την αλήθεια ότι είμαι απολύτως νόμιμη. Όλα ήταν γνωστά και στη διάθεση των ελεγκτικών μηχανισμών της Πολ��τείας.

Συκοφαντία δεύτερη λοιπόν ότι «βρήκε» για εμένα στοιχεία από τη λίστα «Μπόργιανς».

3. Εμφανίστηκα στους οικονομικούς εισαγγελείς, σεβόμενη τη λειτουργία τους, και παρέδωσα άμεσα αναλυτικό υπόμνημα και όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν πλήρως την αλήθεια, όπως άλλωστε τη γνώριζε ήδη το Ελληνικό Δημόσιο από το παρελθόν.

Συκοφαντία λοιπόν τρίτη ότι τάχα ζήτησα προθεσμία.

Στον κανιβαλισμό που επικρατεί στον δημόσιο χώρο δεν θα επιτρέψω επ΄ουδενί τη σπίλωση του ονόματός μου ούτε τη χρησιμοποίησή του σε άθλια παιχνίδια εντυπώσεων.

Θα υπερασπιστώ άφοβα και μέχρι τέλους στα ελληνικά και ευρωπαϊκά δικαστήρια τα αυτονόητα έννομα αγαθά μου και όλοι όσοι δημιουργούν και αναπαράγουν τη συ��οφαντία θα πληρώσουν.

Δίνω στη δημοσιότητα το υπόμνημα που κατέθεσα ήδη, γνωρίζοντας ότι γίνομαι υποψήφιος στόχος εγώ και τα οικεία μου πρόσωπα, εγκληματιών και τρομοκρατών και ας έχουν την ευθύνη εκείνοι, οι οποίοι όφειλαν να με προστατέψουν και δεν το έπραξαν.

Κάντε κλικ παρακάτω και διαβάστε το υπόμνημα της Έλλης Στάη

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΣΤΑΗ.pdfΥΠΟΜΝΗΜΑ ΣΤΑΗ.pdf

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα ΛΑΒΡΑΚΙΑ στη λίστα Μπόργιανς–10 εν ενεργεία πολιτικοί με λογαριασμούς εκατομ��υρίων στη UBS