​Στου Θοδωρή Μισόκαλου την ποδιά «σφάζονται» κοριτσάκια: με μπηχτές στα social media κοντράρονται η νυν και η πρώην του αδερφού της Ελένης Μενεγάκη, Χαριτίνη Ιλιάδου και Αντωνία Καλλιμούκου!

Μετά από περίπου τρία χρόνια σχέσης με την Χαριτίνη «προσγειώθηκε» στην αγκαλιά της Αντωνίας, εδώ και λίγους μήνες, ο Θοδωρής και τα δύο κορίτσια ακονίζουν για τα καλά τα νύχια τους.

«Για να καταλάβετε ανωμαλία και κατινιά… Με ενημέρωσαν ότι υπάρχουν ψεύτικα προφίλ που στήνουν ολόκληρους διαλόγους μεταξύ τους για να ρίξουν στάχτη στα μάτια αλλά και για πολλούς άλλους κομπλεξικούς λόγους που είναι να γελάς!», έγραψε η Αντωνία στο Instagram.

Kallimoukou (2).jpg

Η πρώην πανελίστρια της Ελένης Μενεγάκη δεν διευκρίνισε σε ποιόν αναφέρεται, ωστόσο, μία από τις διαδικτυακές της φίλες το έκανε… ηλίου φαεινότερο: «μήπως, λέω μήπως, το όνομα ξεκινά από Χ και τελειώνει σε -τινη;», σχολίασε!

Η κόντρα ανάμεσα στις δύο κοπέλες έγινε πιο κατανοητή στη συνέχεια, όταν η Αντωνία «ανέβασε» μία κοντινή φωτογραφία του προσώπου της και μεταξύ των hashtags που χρησιμοποίησε ήταν και τα #touseipaotieimaineraida (τους είπα ότι είμαι νεράιδα) και #denmepistepsan (δεν με πίστεψαν).

kallimoukou1.jpg

Έλα, όμως, που τα δύο αυτά hashtags εμφανίστηκαν, με λίγες ώρες διαφορά, σε ανάρτηση της Χαριτίνης!
«Τους είπε ότι είναι νεράιδα… δεν την πίστεψαν», αναφέρει το μήνυμα που δημοσίευσε η πρώην του Θοδωρή και, απαντώντας, προφανώς, σε όσα έγραψε η νυν, σχολίασε: «δεν πειράζει, όπου μπορεί να φτάσει το μυαλό του καθενός , ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει και όρια, όταν τα ξεπερνάμε υπάρχει πρόβλημα! Καλή καρδιά».

xaritini.jpg