Τον λόγο που είναι λαμπερή εξήγησε στην κάμερα η Ελένη Μενεγάκη.

(Φώτο από την εκδήλωση)

ELENI1.jpg
Η παρουσιάστρια όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, έδωσε το «παρών» στην Γαλλική Πρεσβεία για την εκδήλωση εταιρίας καλλυντικών, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε στους δημοσιογράφους τι κάνει ώστε να διατηρεί την λάμψη στο πρόσωπό της:

(Φώτο αρχείου)

0421_ELENI_MENEGAKI_MAKIS_PANTZOPOYLOS_7122015.jpg
«Για μεγάλα χρονικά διαστήματα βάζω τις κρέμες μου για το πρόσωπο, τα μάτια… περνάω φάσεις που δεν μου κάνει κέφι γιατί είμαι κουρασμένη, και το παρατάω λίγο… το ξαναπιάνω... Αλλά θα σας πω κάτι αυτό που πιστεύω πάρα πολύ: Η μεγαλύτερη λάμψη για το πρόσωπο μιας γυναίκας είναι να είναι μέσα της καλά, να είναι η ψυχή της γεμάτη, να είναι χαρούμενη, και αν είναι κι ερωτευμένη ακόμα καλύτερα! Όλα από εκεί ξεκινάνε!» είπε η παρουσιάστρια, κάνοντας έτσι και μια… έμμεση ερωτική εξομολόγηση στον Μάκη Παντζόπουλο, πατέρα του τέταρτου παιδιού της.

0409_SMARAGDA_KARIDI_MAKIS_PANTZOPOYLOS_ELENI_MENEGAKI_7122015.jpg

Όσο για το αν θα αλλάξει κάποια στιγμή το μαλλί της και θα το βάψει ένα πιο σκούρο χρώμα;

«Κατά καιρούς σκεφτόμουν να αλλάξω το χρώμα των μαλλιών μου γιατί είμαι έτσι από 22 ετών και λέω δεν αντέχω άλλο! Αλλά επειδή όλοι αντιδρούσαν, κάθε φορά το ανέβαλα. Κάποια στιγμή και μετά είπα πως δεν μπορώ να με φανταστώ με άλλο χρώμα. Δεν θα είμαι εγώ. Καταρχήν όλοι θέλουν να κάνω το χρώμα μου. Εγώ θα πάω να κάνω άλλο;»

0511_ELENI_MENEGAKI_MAKIS_PANTZOPOYLOS_7122015.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Ελένη Μενεγάκη μιλά για το ενδεχόμενο να φύγει από την τηλεόραση!