Αυλαία ρίχνει τελικά το «Spata Live» όπως ανακοίνωσαν on air ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαίρη Συνατσάκη.

Όπως αποκάλυψαν οι παρουσιαστές, ενημερώθηκαν για το κόψιμο της εκπομπής λίγο πριν βγουν στον «αέρα» και όχι πριν μία εβδομάδα όπως είχε γραφτεί.

8931_SINATSAKI_OYGAREZOS_18122015.jpg
Φαίνεται πως οι χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση δεν ικανοποίησαν τους ιθύνοντες του Ant1 και έτσι ο Δημήτρης και η Μαίρη θα αποχαιρετήσουν το τηλεοπτικό κοινό σε δύο εβδομάδες, στις 26 Φεβρουαρίου.

«Νομίζω ότι έχετε συνηθίσει να ακούτε αλήθειες από αυτήν εδώ την εκπομπή και θα τις ακούσετε και τώρα. Λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής και όχι πριν από μία εβδομάδα, ούτε πριν από δύο, ούτε πριν από έναν μήνα, όπως έχει γραφτεί, ενημερωθήκαμε ότι αυτό το όμορφο ταξίδι που λέγεται This is Spata Live, έρχεται προς το τέλος του. Όχι τώρα μην ανησυχείτε, δεν μας ξεφορτώνεστε ακόμα, σε δύο εβδομάδες! Είναι αλήθεια ότι μας τιμήσατε. Θα μιλήσω τώρα, δεν μιλάμε κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά εφόσον λήγει πρόωρα το This is Spata Live...» ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και πρόσθεσε: «Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα νούμερα τηλεθέασης με τα οποία μας τιμήσατε, ήταν διαρκώς αυξανόμενα και θα το πω, ήταν διαρκώς επάνω από το ομοειδές προϊόν του ανταγωνισμού. Ωστόσο δυστυχώς οι εποχές είναι έτσι, κι όπως μας εξηγήθηκε και το καταλαβαίνουμε, είναι τέτοιες και τόσο πιεστικές που δεν δίνουν σε ένα κανάλι που κάνει πρωταθλητισμό, όπως κάνει ο ΑΝΤ1, το χρόνο που χρειάζεται να δώσει σε τέτοιες εκπομπές σαν και εμάς, να «χτιστούν» σε μία ζώνη που δεν υπήρχε ποτέ. Όμως, και μόνο για αυτό το 13 -14% που μας φέρατε από το μηδέν, σας ευχαριστού��ε πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μας. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω πριν δώσω το λόγο και στην Μαίρη, τους συνεργάτες μου μπροστά από τις κάμερες και πίσω, τον Βαγγέλη Περρή».

100216121135_5557.jpg

Από την πλευρά της η Μαίρη Συνατσάκη δήλωσε: «Δεν αποχαιρετούμε τώρα, στις 26 Φεβρουαρίου θα είναι η τελευταία μας εκπομπή, τελευταία Παρασκευή του Φλεβάρη, θα το περάσουμε παρέα όλο αυτό το διάστημα. Για εμάς ήταν πραγματικά ουσιαστικό, δεν ήταν απλά τέσσερις μήνες, ήταν πολύ περισσότερα. Δεν θα πούμε άλλα, αλλά σας αξίζει να σας πούμε εμείς τι ακριβώς θα συμβεί, σας αξίζει να μην διαβάζετε λόγια από εδώ και από εκεί στα blogs. Και αν οι υπόλοιποι αφήνουν τα κανάλια τους να μιλήσουν, εμείς θα αποφασίσουμε να το κάνουμε μόνοι μας»

«Εγώ να πω ότι αγαπώ πολύ την Μαίρη και αν μου δινόταν η ευκαιρία θα την έκανα ξανά έτσι ακριβώς με την Μαίρη και έχουμε την καλύτερη ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες» πρόσθεσε ο Δημήτρης.

0910_DIMITRIS_OYGAREZOS_MERI_SINATSAKI_1312016.jpg
Να σημειώσουμε πάντως πως πριν λίγες ημέρες σε συνέντευξή του ο Τζώνη Καλημέρης αν και είχε αφήσει αιχμές για το κόψιμο του «Spata Live» είχε τονίσει πως «έχω αδυναμία σε αυτή την εκπομπή, μ΄αρέσει και την παρακολουθώ».

ΔΕ��ΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ