Καβγά μεταξύ Θέμη Γεωργαντά και Άρη Καβατζίκη πυροδότησε η γκάφα ολκής του Παντελή Παντελίδη, με τους δύο πανελίστες της εκπομπής «Το Πρωινό» να εκστομίζουν απίστευτες ατάκες!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, σε ένα… ντελίριο έμπνευσης, ο τραγουδιστής αφιέρωσε, σε συναυλία του στην Λευκωσία, ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι για τους Κύπριους θαυμαστές του, το οποίο μιλούσε για μια «γκόμενα που τριγυρνά στα Κατεχόμενα» και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Η γκάφα του Παντελή αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης και στην εκπομπή του ΑΝΤ1, όμως, τα σχόλια έγιναν… τρικούβερτος καβγάς μεταξύ Θέ��η και Άρη!

Αναλυτικά, ο διάλογος:

Άρης: Ας έλεγε «αν δεν φάω το χαλούμι θα κλειστώ μες στο λαγούμι»

Θέμης: Δεν μου αρέσει αυτό το στυλάκι σου καθόλου, ειρωνεύεσαι τον Παντελίδη

Άρης: Δεν του καταλογίζουμε κακία, αλλά ήταν μια άκαιρη στιγμή

Φαίη: Δεν έπρεπε να το κάνει

Μαρία: Δεν το λες

Σάσα: Δεν το αγγίζεις καν!

Μαρία: Ένας καλλιτέχνης δεν έχει κάποιον μάνατζερ; Έπρεπε να βγει εκείνη την ώρα πάνω να τον μαζέψει! Δεν είναι αστείο!

Φαίη: Εγώ ξέρω ότι κάποιες κοπέλες από Αθήνα, όταν ήταν ο Παντελίδης στη Θεσσαλονίκη, ταξίδευαν μόνο και μόνο για να τον δουν από κ��ντά και αν προκύψει και κάτι προέκυψε... Αυτό με γεια του και με χαρά του! Αλλά το να βγεις, να πας εκείς και να κάνει μια ομοιοκαταληξία χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες, νομίζω ότι δεν είναι ωραίο. Λίγο ψωνίζεσαι και δεν ξέρεις που είναι τα όρια και μέχρι που σε παίρνει!

Άρης: Όλες αυτές οι κοπέλες που λες και όσοι πάνε στον Παντελίδη να επανεξετάσουν μετά από αυτό το απόσπασμα λίγο τα γούστα τους, σε τι σημείο βρίσκονται. Μήπως έχει έρθει η ώρα της κρίσης στην Ελλάδα να επανεξετάσουμε τι ακριβώς ακούμε και αποθεώνουμε; Γιατί αυτός ο άνθρωπος έχει βγάλει χρήματα, είναι μέχρι εδώ στα γαρύφαλλα κι εσύ μου λες ότι ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Με 'γεια τους με χαρά τους, αλλά να επανεξετάσουν τι αποθεώνουμε σε ��υτή τη χώρα; Αποθεώνουμε το παιδί που πάει στην Κύπρο και λέει γκόμενα - Κατεχόμενα!

Θέμης: Τι λες τώρα; Δικαστής είσαι; Βάλε μια άνω τελεία! Είναι ένας εξαιρετικός λαϊκός τραγουδιστής με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ήταν μια άτυχη στιγμή. Τι να επανεξετάσουμε Άρη μου; Αν θα πάμε στα μπουζούκια; Θα μας τρελάνεις;

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο!