​Για τα μη αναμενόμενα και (μη) προσδοκώμενα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής «Καλημερούδια» μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, στην εκπομπή «Tatiana Live».

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής, σχολίασε τα όσα λέγονται και γράφονται για τις χαμηλές πτήσεις που κάνει στους πίνακες τηλεθέασης του πρωινό του Mega, λέγοντας:

«Το ότι τα νούμερα της εκπομπής σε σταθερή βάση δεν είναι αυτά που της αξίζουν κατά την γνώμη μας, ισχύει. Από εκεί και πέρα είναι πολλές μέρες που τα νούμερα είναι πάρα πολύ καλά. Εδώ και δυο εβδομάδες σταθεροποιούνται σε μια πολύ καλή βάση, αλλά έχουμε ακόμα δρόμο για να μπορέσω να πω ότι για πρώτη χρονιά είμαστε ικανοποιημένοι. Η ψυχολογία είναι πολύ βασικό, αλλά εγώ ως αθλήτρια έμαθα ότι για να φτάσεις στον στόχο σου πρέπει να δουλέψεις. Δεν θα έρθεις μια μέρα και όλα ξαφνικά θα είναι ρόδινα. Θα πέσεις, θα σηκωθείς, θα ξαναπέσεις, θα ξαναπέσεις και αν είσαι εκεί σκυλί, θα τα καταφέρεις. Υπάρχει προβληματισμός να βρούμε λύσεις, αλλά δεν υπάρχει καμία γκρίνια, δεν υπάρχουν νεύρα, και κακή ψυχολογία. Είμαι πολύ περήφανη για την ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Υπάρχει μια πολύ αθλητική αντιμετώπι��η στο πράγμα».

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στον σύντροφό της Αλέξανδρο Φραντζολίνι, με τον οποίο η σχέση τους όσο πάει και σοβαρεύει, αποκάλυψε πως:

«Αναπόφευκτα λόγω της καθημερινής τηλεοπτικής έκθεσης, κάποια πράγματα έχουν προβληθεί περισσότερο απ΄ότι ιδανικά θα ήθελα, και σίγουρα απ΄ ότι θα προκαλούσα. Ευτυχώς αυτό έχει συμπέσει όμως και σε μια φάση που… δεν πειράζει. Δόξω τω θεώ είμαι καλά!»

1009_PAPADIMITRIOY_FRANTZOLINI_09022016.jpg

Όταν μάλιστα η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε το σχόλιο ότι ο νέος (��ύντροφος) είναι… ωραίος, η Ντορέττα Παπαδημητρίου απάντησε:

«Το ωραίο είναι υποκειμενικό. Δεν είναι η εμφάνιση το πρώτο πράγμα που θα κερδίσει μια γυναίκα σε έναν άντρα, ειδικά όσο μεγαλώνει».

Όσο για το πώς έχει χειριστεί την όλη κατάσταση και αν τον έχει συστήσει στα παιδιά της;

«Κάνουμε συζητήσεις με τα αγόρια, επειδή τους αφορά άμεσα αυτό. Δεν θα ήθελα τώρα να το συζητήσουμε αυτό, αλλά στο σπίτι κάνουμε κουβέντες γενικά. Δεν θα ήθελα να υπάρχουν σκιές και απορίες» εξήγησε η ηθοποιός και παρουσιάστρια, ενώ περιέγραψε και ποια ήταν η δυσκολότερη της συνέντευξη στα «Καλημερούδια»:

9899_ALEX_FRANTZOLINI_NTORETA_PAPADIMITRIOY_MERI_SINATSAKI_3012016.jpg
«Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η συνέντευξη με την Ελένη Καστάνη και όχι τόσο επειδή συγκινήθηκε η Ελένη, αλλά επειδή ήταν και η δική μου η συγκίνηση σε σχέση με τον δικό μου πόνο, επειδή μιλούσαμε για απώλεια. Εγώ είχα πολύ πρόσφατη την απώλεια του μπαμπά μου, εκεί λίγο, γιατί κι εγώ δεν κατάφερα να συγκρατήσω το προσωπικό δικό μου θέμα. Και ήταν και πολύ νωρίς, στην αρχή της σεζόν».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.