​«Μήλον της έριδος» έγινε η Τζούλια Αλεξαδράτου ανάμεσα σε Πέτρο Κωστόπουλο και Γρηγόρη Αρναούτογλου, καθώς και οι δυο την διεκδικούσαν για καλεσμένη στην εκπομπή τους!

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, ο Πέτρος Κωστόπουλος που κάνει πρεμιέρα αυτή την Τετάρτη στις 23:10 το βράδυ με την εκπομπή «Bράδυ», έκανε προσπάθειες ώστε πρώτη του καλεσμένη να είναι η Τζούλια.

Ωστόσο τον πρόλαβε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος λέγεται ότι την ήθελε τόσο πολύ, που η παραγωγή της εκπομπής της πλήρωσε ακόμη και τα εισιτήρια ώστε να έρθει από το εξωτερικό!

Και μπορεί την Τζούλια να την «κατάφερε» ο Γρηγόρης αρπάζοντας την μέσα από τα «χέρια» του Πέτρου Κωστόπουλου, αλλά την συνέντευξη που του έδωσε την «κουτσούρεψε»!

Αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, αναφέρουν πως η συνέντευξη της Τζούλιας που έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί, θα είναι ελαφρώς «κομμένη».

Τι σημαίνει αυτό; Πως αν και κράτησε πάνω από 40 λεπτά, ο Αντ1 και οι ιθύνοντες της εκπομπής αποφάσισαν να την «κόψουν» και να προβάλλουν μόνο τα 15 λεπτά, αφού την περισσότερη ώρα η Τζούλια… μαινόμενη, αναφερόταν με άσχημους χαρακτηρισμούς για το πρόσωπο του διευθυντή του "Εpsilon" Μένιου Φουρθιώτη, που έχουν... προηγούμενα καθώς υπήρξε μάνατζερ της στο παρελθόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

VIDEO: Δείτε το trailer της νέας, βραδινής εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου-Πότε κάνει πρεμιέρα

Βέτο από την Σκορδά: Ποιο πρόσωπο ΔΕΝ θέλει να παίξει στο «Πρωινό»