Τέλος δεν φαίνεται να έχει η «κόντρα» ανάμεσα στον Παύλο Κοντογιαννίδη και τον Αλέξανδρ�� Ρήγα μετά τις αρχικές δηλώσεις του πρώτου για τις «Τρίχες».

Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, o ηθοποιός δήλωσε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Join Us» ότι του «κουτσούρευαν σκηνές».

Ο σκηνοθέτης απάντησε στον Παύλο Κοντογιαννίδη μέσω της εκπομπής «Καλημερούδια» λέγοντας πως «το θεωρώ άκομψο, θεωρώ ότι ξεφεύγει από αυτό που λέμε όρια κοσμικής αξιοπρέπειας και πιστεύω ότι ο Παύλος αδικεί τον εαυτό του με τέτοιου είδους δηλώσεις. Δεν του αξίζει. Είναι ένας εξαίρετος ηθοποιός, και λίγο αδικεί τον εαυτό του». Και συνέχισε αναφέροντας ότι «καμιά φορά υπάρχ��ι στο χώρο μας μια ειδική κατηγορία πολύ ταλαντούχων ηθοποιών –σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Παύλος που η ζωή, η τύχη, οι συγκυρίες, το σύστημα, ο θεός που μας μισεί ενώ θεωρούσαν ότι μπορούν να είναι μαρκίζα, δεν έγιναν ποτέ. Αυτό λοιπόν δημιουργεί μια πίκρα»

Καλεσμένος την Δευτέρα στο «Happy Day» ο Παύλος Κοντογιαννίδης αν και έριξε τους τόνους ανταπάντησε: «Σωστά είναι αυτά που λέει, αλλά θα πω κάτι άλλο… Στο Χόλιγουντ πρώτα γίνεσαι star και μετά guest star. Εγώ κάνω καριέρα guest star πριν γίνω star… Εντάξει τώρα ...μαρκίζα, τι να πω;»

«Από το 12ο επεισόδιο το είχα πει στην Αγλαΐα (Λάτσιου) να υπάρξει μια ισορροπία. Σε μια δουλειά που συμμετέχει πολύς κόσμος και πολλά guests, να φτιαχτεί λίγο το πράγμα. Αλλά νομίζω πως είπε και το άλλο, ότι “κάθε καλλιτέχνης έχει τη μούσα του”» πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απάντηση της Βασιλικής Ανδρίτσου στον Κοντογιαννίδη για τις «Τρίχες» (VIDEO)