​Μόνο με μια πετσέτα και look α λα Μπριζίτ Μπαρντό φωτογραφίζεται η Φαίη Σκορδά για λογαριασμό του περιοδικού «People».

SKORDA2.jpg
Η παρουσιάστρια, δίνει συμβουλές μακιγιάζ, αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της αλλά και την beauty routine που ακολουθεί ώστε να είναι λαμπερή.

ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ΦΑΙΗ ΣΩΣΤΟ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ:

«Το βαμβάκι πρέπει να βγαίνει λευκό για να έχει γίνει σωστό ντεμακιγιάζ» λέει, πριν φορέσει μια κρέμα ημέρας με αντιηλιακή προστασία και χωθεί μέσα στο άνετο τζιν παντελόνι και το Τ-shirt της.

SKORDA.jpg

ΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ:

«Επειδή στην εκπομπή βάφομαι καθημερινά και πολύ, στις προσωπικές μου στιγμές πολλές φορές κυκλοφορώ χωρίς καθόλου μακιγιάζ. Μπορεί να βάλω bb cream και ένα lip gloss για να φαίνεται το πρόσωπο πιο λαμπερό. Στα μεγάλα κέφια, θα βάλω και ένα κόκκινο κραγιόν. Το αγαπώ χειμώνα-καλοκαίρι».

SKORDA3.jpg

Η ΤΕΛΕΙΑ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΦΑΙΗΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ:

«Πριν ξεκινήσω το μακιγιάζ, βάζω πάντα λίγη ενυδατική κρέμα και την αφήνω να στεγνώσει πολύ καλά. Εγώ, αντί για βαριές βάσεις μακιγιάζ, συνηθίζω να χρησιμοποιώ μια bb cream με χρώμα, που είναι και ενυδατική και έχει αντιηλιακή προστασία, καλύπτει μικροατέλειες διακριτικά και ουσιαστικά παίρνει το χρώμα της επιδερμίδας. Απλώνω την bb cream με τα δάχτυλα σε όλο το πρόσωπο και στα χείλη, καθώς δίνει μεγαλύτερη σταθερότητα στο κραγιόν, όπως και κάτω από τα μάτια. Σημαντικό tip είναι να την απλώσεις και στο λαιμό, ώστε να μην κάνει διχρωμία».