​Συγκλονιστικές εξελίξεις περιμένουν τους τηλεθεατές στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 Μήνες», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:50, από το Star!

Η Κάτια συναντιέται με τον άντρα του κυκλώματος για τις μεταμοσχεύσεις, χωρίς να ξέρει πως παρακολουθείται από τους άντρες της Δίωξης, που τη φωτογραφίζουν. Η Κρίστη λέει στην Έλσα το σχέδιο παρακολούθησης της Ντορέτας, αλλά η Έλσα, που θέλει να δει τη φίλη της να συνέρχεται επιτέλους από τον εφιάλτη του μωρού, την παρακαλεί να το ξεπεράσει και να σταθεί στα πόδια της.

Η Κρίστη, που συνειδητοποιεί πως δεν έχει κανένα στήριγμα σ’ αυτή την αναζήτηση και την ελπίδα, απογοητεύεται και αποφασίζει να συνεχίσει μόνη της. Η Μαρίνα αποφασίζει να συναντήσει τον Μάνο για να τον αποχαιρετήσει και να του δώσει κάτι δικό της για να τη θυμάται. Ο Μάνος της λέει πως δεν έχει κάτι σοβαρό με την υγεία του και ότι σύντομα θα γυρίσει κοντά της για να συνεχίσουν τη ζωή τους μαζί. Η Δάφνη ζητάει από τον Νικ να καθαρίσει το πρόσωπο της γυναίκας που συναλλάσσεται με τον ύποπτο για τις μεταμοσχεύσεις. Όταν φεύγει και ο Νικ δουλεύει μόνος του, βλέπει έκπληκτος το πρόσωπο της Κάτιας.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί εισβάλλουν και συλλαμβάνουν τους ανθρώπους που εργάζονται στο παράνομο εργαστήριο. Η Κάτια και ο Μάνος μαθαίνουν για τη σύλληψη και τρελαίνονται, που το όνειρό τους για τη μεταμόσχευση πέταξε οριστικά. Η Μάρθα, ντυμένη γιατρός, είναι έτοιμη να μπει στον ξενώνα για να ελευθερώσει τη Φωτεινή. Ο Μάνος, απεγνωσμένος και πιωμένος, τρέχει μ�� το αμάξι του, όταν μία κοπέλα πέφτει στις ρόδες του αυτοκινήτου του…

Δ��ίτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου!