​Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια του «Πάμε Πακέτο», όταν ο Γιώργος, ένας μετανοημένος σύζυγος που διέλυσε το σπίτι του για να μείνει με μια άλλη γυναίκα εγκαταλείποντας την σύζυγο και το 3,5 ετών παιδί του, αποφάσισε να της ζητήσει «συγγνώμη» για το κακό που της προκάλεσε.

Η σύζυγός του που έδωσε το «παρών» στο πλατό ώστε να δει ποιος είναι ο αποστολέας του «Πακέτου», ψυλλιάστηκε πως επρόκειτο για τον πρώην της και είπε:

«Με τον πρώην σύζυγο μετά από 11 χρόνια που είμαστε χωρισμένοι, έχω πει πάρα πολλά και έχω ακούσει πάρα πολλές δικαιολογίες. Δεν νομίζω ότι έχει να μου πει κάτι άλλο; Τι να μου πει τώρα, ότι ήρθε και θα είναι κοντά στο παιδί; Δεν έχω να τον συγχωρήσω σε κάτι και οι δυο έχουμε προχωρήσει στη ζωή μας. Σε αυτόν που πρέπει να ζητήσει συγγνώμη είναι στο παιδί του».

Όταν εν τέλει ο αποστολέας αποκαλύφθηκε, ο άσωτος σύζυγος της είπε on air:

«Σε έφερα εδώ να σου ζητήσω συγγνώμη δημόσια για τα λάθη μου και να πω ένα ευχαριστώ και στην μητέρα σου και στο παιδί μας. Εγώ φταίω που χαλάσαμε το σπίτι μας, εγώ φταίω για πολλά. Σε ευχαριστώ για όλα, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Από εδώ και πέρα θα είμαι δ��πλα στο παιδί μας, σαν πατέρας που του έλλειψα. Σου δίνω τον λόγο μου».

Ωστόσο η ίδια παρά την δήλωση μεταμέλειας δεν συγκινήθηκε και ζήτησε να μην ανοίξει ο τοίχος ώστε να τον συναντήσει, μιας και πλέον δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο, τονίζοντας πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι από εδώ και στο εξής να βρίσκεται δίπλα στο παιδί του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.