​Πρεμιέρα κάνει απόψε τα μεσάνυχτα η νέα αστυνομική σειρά θρίλερ του Star, «The Following», με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο ηθοποιό Κέβιν Μπέικον!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η πλοκή της σειράς ακολουθεί τον πρώην πράκτορα Ράιαν Χάρντι και το FBI που προσπαθούν να συλλάβουν ξανά τον διαβόητο κατά συρροή δολοφόνο Τζο Κάρολ, ο οποίος δραπετεύει από την πτέρυγα των μελλοθανάτων την παραμονή της εκτέλεσης του και ξεκινά ένας νέος κύκλος αίματος.

Στο πρώτο επεισόδιο, ο πρώην πράκτορας του FBI, Ράιαν Χάρντι επανέρχεται στην ενεργό δράση όταν ο κατά συρροή δολοφόνος, Τζο Κάρολ, που συνέλαβε πριν από πολλά χρόνια, δραπετεύει από τη φυλακή σκοτώνοντας αρκετούς φρουρούς.

Παρά το γεγονός ότι τον έπιασε, ο Χάρντι πλήρωσε ένα βαρύ τίμημα: μια μαχαιριά στην καρδιά, που έκανε τη ζωή του να «κρέμεται» από έναν βηματοδότη και μια τιμητική σύνταξη αναπηρίας. Ο Κάρολ ήταν ένας καθηγητής λογοτεχνίας, με ιδιαίτερη αγάπη για τα έργα του Έντγκαρ Άλαν Πόε. Τώρα που είναι πάλι ελεύθερος, ο Χάρντι είναι βέβαιος ότι ο Κάρολ θα κυνηγήσει τη Σάρα Φούλερ, το τελευταίο θύμα του, που κατάφερε να επιβιώσει από την επίθεση του…

Το «The Following» θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, τα μεσάνυχτα.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της σειράς!