​Πυρ και μανία έγινε η Αννίτα Πάνια με την αυθαίρετη απόφαση της κυβέρνησης να νομοθετήσει για 4 τηλεοπτικές άδειες. Μάλιστα, χωρίς περιστροφές, είπε ότι το μόνο αποτέλεσμα που θα υπάρξει είναι να μείνουν εκατοντάδες άνθρωποι χωρίς δουλειά!

«Αφού λειτουργούν κανονικά τα μαγαζιά, παίζουν στον αέρα. Ποιος τραβάει ζόρι; Η βιωσιμότητα είναι θέμα των ίδιων των καναλιών, των ίδιων των επιχειρηματιών. Θα χάσουν άνθρωποι τη δουλειά τους, είναι απλά τα πράγματα. Ρωτώ μήπως μου δώσει κάποιος μια εξήγηση αντικειμενική, γιατί έρχεται μια κυβέρνηση και λέει ξαφνικά “είναι 8 οι συχνότητες οι πανελλαδικές; Θα γίνουν 4 γιατί δεν έχουν βιωσιμότητα”», είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Parole».

Χωρίς να κρύβει την ενόχλησή της, η Αννίτα συνέχισε: «τι ζόρι τραβάει η κυβέρνηση αν έχουν βιωσιμότητα ή όχι τα κανάλια; Αν έχουν πρόβλημα θα το αντιμετωπίσουν μόνοι τους οι καναλάρχες και οι επιχειρηματίες. Οι ίδιοι έχουν βιωσιμότητα; Οι ίδιοι γνωρίζουν αν το δικό τους μαγαζί έχει βιωσιμότητα; Πραγματικά, αυτή την “ευαισθησία” δεν την έχω καταλάβει!».

«Οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουμε ζήσει τι σημαίνει κλείνει κανάλι. Θυμάμαι λοιπόν, όταν έκλεισε η ΕΡΤ, αυτό το θλιβερό γεγονός, ζήσαμε όλοι αυτή τη φρίκη του κλεισίματος, των ανθρώπων που έμειναν χωρίς δουλειά. Έγινε ένα θέμα που το ζήσαμε όλοι οι Έλληνες. Κάποτε έκλεισε μια τηλεόραση που λεγόταν ALTER. Είχε πολύ καλή ενημέρωση, είχε ψυχαγωγία, ένα άρτιο κανάλι το οποίο αντιμετώπισε σοβαρά οικονομι��ά προβλήματα γιατί είχε την ατυχία να πέσει πάνω στην άσχημη στροφή της χώρας. Όταν κλείνει ένα κανάλι δε σημαίνει ότι φεύγει από το τηλεκοντρόλ μια εικόνα. Σημαίνει ότι φεύγουν εκατοντάδες εργαζόμενοι που έχουν οικογένειες και εν πάση περιπτώσει μιλάμε για σταθμούς που έχουν παράξει έργο το οποίο έχει αγαπήσει ο κόσμος. Μου είναι δύσκολο να το καταλάβω», κατέληξε.

Δείτε στο βίντεο το on air ξέσπασμα της παρουσιάστριας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Τι σημαίνει η αυθαίρετη απόφαση της κυβέρνησης για 4 τηλεοπτικές άδειες - Ποιες οι συνέπειες