​Μία αρρώστια, οι τρούφες και ένα μέντιουμ θα απασχολήσουν απόψε τους πρωταγωνιστές της ελληνικής κωμικής σειράς του Star «Τρελή Οικογένεια» -που μεταδίδεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00- χαρίζοντάς μας άφθονο γέλιο!

Ο Αντώνης συνεχίζει τις προσπάθειες να πάρει το δίπλωμα οδήγησης, Αυτή τη φορά, έχει τη βοήθεια του Ρίκο, ώσπου τον βγάζει κι αυτόν νοκ-αουτ.

ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (1) (1024x572).jpg

Στο μεταξύ, ο Γιάννης, όταν αρρωσταίνει, γίνεται ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου: τρυφερός, γλυκομίλητος και υπερβολικός. Μαζεύει την οικογένειά του και διανέμει την περιουσία του, αρκεί η οικογένεια να μην κάνει το λάθος να την αποδεχτεί.

Ο Αντώνης αποφασίζει να εκπαιδεύσει το Φάτσα να βρίσκει τρούφες, διότι έχει ακούσει ότι είναι πολύτιμες. Μόνο που δεν έχει συναίσθηση ποιες είναι αυτές που έχουν αξία!

ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (5) (1024x569).jpg

Η Χλόη αναρωτιέται πώς γίνεται να υπάρχει κόσμος που εμπιστεύεται τα μέντιουμ, αλλά τελικά ο… κόσμος αυτός βρίσκεται μέσα στο ίδιο της το σπίτι, καθώς η Μαργαρίτα με την πρώτη αφορμή τηλεφωνεί στην έγκριτη οραματίστρια Λέλα Ντούλα η οποία διαβάζει… βουλωμένο γράμμα!

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου!