​Μια απίστευτη έκπληξη έκανε η σύζυγος του Γρηγόρη Γκουντάρα, την ώρα που η εκπομπή ήταν on air!

Με αφορμή τον εορτασμό του «Αγίου Βαλεντίνου», η Νάταλι Κάκαβα βγήκε τηλεφωνικά στ��ν εκπομπή και υποδυόμενη μια τηλεθεάτρια είπε:

«Επειδή την Κυριακή κλείνω τα εφτά χρόνια γνωριμίας (όχι γάμου) θα ήθελα να αφιερώσω ένα πολύ αγαπημένο μου τραγούδι στον αντρούλη μου, το “Μείνε” του Αντώνη Ρέμου» είπε αρχικά η Νάταλι, με ��ον Γρηγόρη Γκουντάρα να μην έχει καταλάβει… τίποτα!

0657_NATALI_KAKAVA_GRIGORIS_GKOYNTARAS_15112015.jpg
«Για σένα ήταν βρε το τραγούδι! Η γυναίκα σου ήταν, δεν την γνώρισες;» του είπε η Ελένη Μενεγάκη, με την Νάταλι να προσθέτει:

«Γρηγόρη μου; Αγάπη μου, γλυκέ μου άντρα! Θέλω να σου πω με την ευκαιρία αυτή που μιλάμε λίγο πιο γλυκά, ότι σε ευχαριστώ που με ανέχεσαι όλα αυτά τα χρόνια. Έχουμε περάσει τόσα πολλά μαζί και θέλω να περάσουμε ακόμα πιο πολλά, πολύ περισσότερα χρόνια γιατί σε αγαπώ πάρα πολύ, θα είμαι πάντα κοντά σου και τι άλλο να πω; Δεν είμαι καλή σ΄αυτά , σ΄αγαπώ πάρα πολύ!»

8481_KAKAVA_GOYNTARAS_ME_TON_GIO_TOYS_1612016.jpg
Αυτά άκουσε και ο Γρηγόρης, ο οποίος δεν άντεξε, έμπηξε τα κλάματα και έφυγε τρέχοντας από το πλατό, με την Ελένη να λέει στην σύζυγό του:

«Είσαι πολύ γλυκιά και υπέροχη γυναίκα, και σε ευχαριστούμε που μας αγαπάς και φροντίζεις τον Γρηγόρη μας που τον αγαπάμε πάρα πολύ. Ο Γρηγόρης μας συγκινήθηκε. Μέχρι κι εγώ που ακούω για άλλη σχέση!»

3800_GRIGORIS_GOYNTARAS_NATALI_KAKAVA_17122015.jpg
Πως σχολίασε τα παραπάνω ο Γρηγόρης Γκουντάρας αφότου συνήλθε;

«Είναι τρελή τελείως δεν είναι καλά! Είναι θεόμουρλη! Έχω να τ΄ακούσω καμιά δεκαριά χρόνια αυτά. Τα λόγια αυτά είναι απ��λύτως αμοιβαία να πω, και μέχρι εδώ!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.