Όλα ανατρέπονται στο σημερινό ��πεισόδιο της σειράς «9 Μήνες», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:50, από το Star!

Η Εύα αιφνιδιάζεται με την ερώτηση του Πέτρου αν κάποτε γύρισε η Έλενα και παίζει καλά το ρόλο της θιγμένης συζύγου. Παρόλα αυτά, ερωτηματικά στοιχειώνουν τη σκέψη του, αφού σε μία φωτογραφία που πέφτει στα χέρια του βλέπει μία γυναικεία φιγούρα, που κοιτάζει τη Δάφνη, όταν ήταν μικρή Την ίδια ώρα, η Εύα ζητάει τη βοήθεια του Αχιλλέα για να βγάλουν την Έλενα από τη μέση και να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Ο Κυριάκος πιέζει την Έλσα να γυρίσει σπίτι τους, γιατί η μητέρα της την έχει ανάγκη. Εκείνη, παρά τις αντιδράσεις της, στο τέλος πείθεται, αλλά θέτει καινούργιους όρους για τη συγκατοίκησή τους, που προκαλούν το θυμό του πατέρα της αλλ�� και αδιέξοδο στη σχέση της με τη Μαρίνα. Η Κρίστη είναι πεπεισμένη πια πως το μωρό της ζει και βάζει μπροστά το σχέδιό της για να παρακολουθεί τη Ντορέτα. Ο Άλκης της υπόσχεται πως θα είναι μαζί της σ’ αυτή την αναζήτηση, χωρίς όμως κι ο ίδιος να πιστεύει πραγματικά πως μπορεί το μωρό τους να είναι ζωντανό.

Στο μεταξύ, ο Μάνος λέει στον Χρήστο για την επιθυμία της Κάτιας να κάνει ένα παιδί μαζί του, αλλά ο Χρήστος αντιδρά έντονα, καθώς στην κατάσταση που βρίσκεται η υγεία του Μάνου υπάρχουν πολλές πιθανότητες να προκληθεί γενετική βλάβη. Ο Αντρέας αντιδρά πολύ άσχημα επειδή η Δάφνη παρακολουθεί το κύκλωμα με τις παράνομες μεταμοσχεύσεις και προκαλεί το θυμό της Δάφνης, που όμως αναγκάζεται να υπακούσει στις εντολές τ��υ διοικητή της. Ο Κυριάκος εξακολουθεί να δίνει στη Μαρίνα τα χάπια για την επιληψία με συνέπεια εκείνη να χάσει το μυαλό της και να βάλει φωτιά στο σπίτι. Ο Άλκης διηγείται στον Πέτρο την επίθεση των τοκογλύφων ενάντια στην Κρίστη και ζητάει τη βοήθειά του.

Η Ελπίδα δείχνει σημάδια επικοινωνίας, καθώς όταν η Μάρθα της μιλάει για τη Φωτεινή, εκείνη αντιδράει. Η Άννα λέει στην Εύα για την εμμονή της Κρίστης να ψάξει για το μωρό της και η Εύα αντιδράει για την καχυποψία της απέναντι στη Ντορέτα. Μόλις όμως μένει μόνη και φέρνει στο μυαλό της τις αντιδράσεις της Ντορέτας, αρχίζει κι εκείνη να αμφισβητεί αν πράγματι το μωρό έχει πεθάνει ή ζει. Ο Αντρέας πηγαίνει τη Δάφνη στο σημείο που θα γινόταν ο γάμος τους, πριν από το ατύχημα…

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου!