Μετά το «χώσιμο» του Νίκου Αποστολόπουλου στην Δούκισσα Νομικού, ο οποίος όπως έχει ήδη γράψει το star.gr πήγε καλεσμένος στο Θέμο και της «την είπε», η παρουσιάστρια του απάντησε σφάζοντάς τον… με το γάντι:

«Ήταν λίγο άβολα, αλλά έχω μάθει πια σ΄αυτά. Ο καθένας απαντά με τον τρόπο του, δείχνει την π��ιότητά του και ποιος είναι τελικά. Δεν ήταν κάτι ευχάριστο. Όταν είσαι οικοδέσποινα κάποιου και φιλοξενείς κάποιον, πρέπει να είσαι ευγενικός. Αυτό έχω μάθει από το σπίτι μου», ενώ είπε όλο νόημα:

«Ευγενέστατος στο διάλειμμα, δεν έχω παράπονο! Εκεί τα άκουσα όλα καλά».

Το αυτί του σχεδιαστή πάντως δεν φάνηκε να ιδρώνει, αφού σ�� νέες του δηλώσεις για την νεαρή παρουσιάστρια, έμεινε σταθερός στις απόψεις του, εξηγώντας τον λόγο που της τα έχωσε:

«Η Δούκισσα με ρώτησε γιατί την στεναχωρώ. Εγώ έπρεπε να της εξηγήσω. Είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα, αλλά δεν μου αρέσει μια κούκλα να στέκεται εκεί πέρα λες και την έχουν κουρδίσει. Με ενοχλεί ρε παιδάκι μου. Δεν έχει έκφραση, δεν έχω καταλάβει ποια είναι η προσωπικότητα της. Θα μου πεις εσένα τι σε νοιάζει; Γιατί είναι δημόσιο πρόσωπο, βγαίνει στο γυαλί και όταν ανοίξω την τηλεόραση θα πέσω πάνω της. Δεν πρέπει να ασχοληθώ εγώ μ΄αυτή; Αφού με ενοχλεί! Αυτή έρχεται στη ζωή μου, πάω εγώ στη δική της; Δεν μπορώ να βλέπω τον Θέμο και να έχω δίπλα μια κέρινη κούκλα λες και πάω στο Μουσείο Μαντάμ Τισό».

Πώς σχολίασε τα λεγόμενα του ��χεδιαστή ο Γιώργος Λιάγκας;

«Εγώ τον αγαπώ πολύ τον Αποστολόπουλο. Μ΄αρέσει που λέει την γνώμη του!» είπε ο παρουσιαστής, δείχνοντας πως… συμφωνεί μαζί του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.