​Λάδι στη φωτιά της φημολογίας που θέλει το «Spata Live» να κόβεται, έριξε ο Τζώνη Καλημέρης με αινιγματικές του δηλώσεις για το μέλλον της εκπομπής.

Το στέλεχος του ΑΝΤ1 που έχει αναλάβει από το 2014 καθήκοντα Εντεταλμένου Συμβούλου Τηλεοπτικού Περιεχομένου στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ για την Ελλάδα και το εξωτερικό,αποκάλυψε πως «το Spata Live, αν θα συνεχίσει ή όχι είναι συνδυασμός παραγόντων. Τους εξετάζουμε αυτούς τους παράγοντες και προσπαθούμε συνέχεια να βελτιώσουμε την εκπομπή. Να πω κάτι προσωπικό μου… έχω αδυναμία σε αυτή την εκπομπή, μ΄αρέσει και την παρακολουθώ».

Παράλληλα, για το «κόψιμο» της Δούκισσας Νομικού από την παρουσίαση του «Joy», ο Τζώνη Καλημέρης ξεκαθάρισε πως «η Δούκισσα είχε συμφωνία με τον χορηγό της εκπομπής η οποία τελείωσε τον Δεκέμβριο, και έτσι τελείωσε και ο κύκλος της. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος το Joy στη μέση της χρονιάς αλλάζει παρουσιαστή».

mairi-sinatsaki-dimitris-ouggarezos.jpg
Όσο για την σχέση του με την Ανθή Σαλαγκούδη; Αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση, εξηγώντας πως «οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες δεν πρέπει να προβάλλονται για τίποτα άλλο πέρα από την δουλειά τους. Δεν είμαστε τηλεοπτικοί αστέρες και άνθρωποι που είμαστε μπροστά από τις κάμερες, όπου ο κόσμος ασχολείται με το τι κάνει ο καθένας μας και εκτός δουλειάς».

ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕ Ο ΓΙΩΡ��ΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ «SPATA LIVE»:

«Το Spata Live είναι μια πολύ καλή εκπομπή, είναι μια ζώνη πολύ δύσκολη, που δεν μπορείς να σημειώσεις υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Να είμαστε δίκαιοι τώρα. Κι εμένα μου αρέσει το Spata Live και θεωρώ τον Ουγγαρέζο εξαιρετικό παρουσιαστή. Είναι μια εκπομπή όμως που δεν κάνει 20-25%. Άρα ένα κανάλι μπορεί να σκέφτεται να την βελτιώσει, να της αλλάξει ώρα ή να την κόψει. Ειλικρινές είναι αυτό που είπε ο Τζώνη Καλημέρης. Τι να πει τώρα ότι σκίζει; Να πει ψέματα;» κατέληξε ο παρουσιαστής.

ΔΕΙ��Ε ΤΟ VIDEO.