​Με ανοιχτές αγκάλες υποδέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη τον Γιώργο Λιανό στο πάνελ της εκπομπής της.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο παρουσιαστής που έχει συμβόλαιο με τον Alpha μέχρι τον Ιούλιο, βρέθηκε προ ημερών στην εκπομπή, με την παρουσιάστρια να του κάνει πρόταση συνεργασίας, και εκείνος να την αποδέχεται, δίνοντας τα χέρια on air.

(Η φώτο για καλωσόρισμα που ανέβασε στο Instagram της η Κατερίνα Ζαρίφη)

λιανοσ.jpg

Μερικές μέρες μετά, ο Λιανός εμφανίστηκε και επίσημα πλέον στην Ελένη, με την παρουσιάστρια να τον υποδέχεται… μες το κέφι:

«Ο μήνας είναι ωραίος, η ημερομηνία είναι λαμπερή, έχουμε πάρει τις προβλέψεις γι΄αυτή την μέρα από την αγαπημένη Άσυ. Γι΄αυτό είναι και η πρώτη μέρα του Γιώργου Λιανού στην εκπομπή μας. Welcome βρε παλιόπαιδο… welcome! Να σε φιλήσω, να σε καλωσορίσω…Έχεις ξανακλείσει συμφωνία στα τελευταία 30 δεύτερα μιας εκπομπής; Αφού σκεφτόμουν “ρε συ λες αυτός να μην έρθει σήμερα και να νόμιζε ότι του κάνω πλάκα;” Αλλά όχι το πήρε σοβαρά! “Καλά έκανες!”».

Μάλιστα τόνισε όλο νόημα, πως «οι πιο πετυχημένες συμφωνίες που έχω κάνει στην ζωή μου, είναι αυτές που έχω κλείσει μέσα σε δυο λεπτά. Αυτές που πας, κουβεντιάζεις και παρακουβεντιάζεις, στο τέλος κάπου χαλάει. Μα θες γιατί στο τέλος βαριέσαι; Σκάει μια άλλη συμφωνία πιο εύκολη και λες “βρε αει παρατήστε με που τα έχω συζητήσει 252 φορές”. Οι καλύτερες και πιο αποδοτικές συμφωνίες σε βάθος χρόνο είναι αυτές που κλείνονται σε δυο λεπτά. Σε θέλω; Με θέλεις; Γιατί δεν παντρευόμαστε; Κλείσαμε! Πάμε, φύγαμε! Όλα τέλεια θα γίνουν. Και ναι, είμαι ανοιχτή σε νέες προτάσεις άμα έχεις κι άλλες ιδέες. Μ΄αρέσεις. Θέλω ιδέες, και θέλω ιδέες και για άλλα πράγματα!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.