​Μπορεί να έχουν περάσει μόλις πέντε χρόνια από τότε που το «Νησί» παίχτηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση, αλλά ήταν αρκετά ώστε να μεταμορφώσουν τον «Δημητράκη» από την σειρά ή κατά κόσμον… Μάνο Τσαγκαράκη.

Ο «Δημητράκης» τότε ήταν μόλις 11 ετών, αλλά σήμερα που η σειρά επέστρεψε στην TV είναι 16 και… αγνώριστος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «TV Έθνος», ο Μάνος Τσαγκαράκης μιλά για την εμπειρία του με την σειρά, αλλά και για το αν σκέφτεται να ασχοληθεί με την υποκριτική:

manos-tsagarakis.jpg

«Τότε ήμουν μαθητής της Ε΄ δημοτικού. Συνδύαζα το σχολείο με τα γυρίσματα. Στην πρώτη σκηνή ένιωθα παράξενα επειδή δεν είχα την εμπειρία. Όταν ο σκηνοθέτης είπε “πάμε”, ήμουν αγχωμένος, δεν ήθελα να τα θαλασσώσω. Έπρεπε να θυμηθώ τα λόγια μου και να δώσω βαρύτητα στις εκφράσεις μου. Τελικά όλα πήγαν καλά. Ήταν αναπάντεχη η αγάπη που εισέπραξα απ’ όλη την Ελλάδα. Δεν γνώριζα πώς θα αντιδράσει ο κόσμος με ένα δεκάχρονο παιδί. Όπου πήγαινα διακοπές είτε εκδρομή με το σχολείο, με αναγνώριζαν, με σταματούσαν στον δρόμο και μου έλεγαν “είσαι καταπληκτικός με έκανες να κλάψω”».

Παράλληλα δεν έκρυψε πως «είναι μεγάλη τιμή που συμμετείχα στη σειρά. Μου δόθηκ�� η ευκαιρία να μάθω περισσότερα πράγματα γ��α την ιστορία του τόπου μου και βρέθηκα δίπλα σε σπουδαίους ηθοποιούς. Όλα έγιναν ξαφνικά. Η νονά μου έχει ταβέρνα στην Πλάκα και, όταν πληροφορήθηκε ότι οι υπεύθυνοι της παραγωγής έψαχναν άτομα της ηλικίας μου, πήγαμε για κάστινγκ».

Όσο για το αν σκέφτεται να γίνει ηθοποιός;

«Δεν έχω αποφασίσει, αλλά τείνω προς τη ναυτιλία. Θα ήθελα να περάσω στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών. Στον Πειραιά ζουν η γιαγιά μου και ο παππούς μου, αλλά και το επάγγελμα του ηθοποιού το έχω στην άκρη του μυαλού μου. Δεν ξέρω ακόμα αν θα πάω σε Δραματική Σχολή. Στο μέλλον θα δούμε».