​Άγνωστες πτυχές της προσωπικής ζωής της αποκάλυψε η Δανάη Επιθυμιάδη, σε συνέντευξη της στο περιοδικό «People».

Η πρωταγωνίστρια της «Μουρμούρας» που μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αποτελούν το «new entry» ζευγάρι της σειράς, μίλησε για τον απόλυτο έρωτα που έζησε στο παρελθόν, για το αν σκέφτεται να κάνει οικογένεια, αλλά και για το ποια ηθοποιός την πρότεινε στους συντελεστές της «Μουρμούρας»!

danai-epithimiadi-people-139-3.jpg
«Πριν τρία χρόνια περίπου είχα συνεργαστεί με τη ομάδα Abovo στην παράσταση Έγκλημα στην Γκαλερί. Εκεί με είδε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη κι ένας συνεργάτης της μου είπε ότι της άρεσα πολύ. Ώσπου πριν μερικούς μήνες έμαθα ότι η Δάφνη ζήτησε το τηλέφωνό μου και νόμιζα ότι ήθελε να μου προτείνει κάτι θεατρικό. Τελικά με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή της σειράς. Πραγματικά, είχα σαστίσει. Δεν το περίμενα!».

Παράλληλα, η νεαρή ηθοποιός δεν κρύβει ότι ναι μεν έχει σκεφτεί να αποκτήσει την δική της οικογένεια, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως «αυτό προκύπτει μέσα από μια σχέση. Εγώ δεν είμαι αυτή την εποχή σε μια τέτοια κατάσταση για να σκέφτομαι μια εγκυμοσύνη».

mourmoura_h_630_450.jpg

Στη συνέχεια, η Δανάη Επιθυμιάδη αποκαλύπτει πως είχε φτάσει κοντά στον γάμο. Για ποιο λόγο όμως δεν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας;

«Είχα πολλή ανάγκη να ζήσω κάποια πράγματα, προκειμένου να μην έχω απωθημένα και κάποια στιγμή τα βγάλω στην οικογένειά μου. Σε αυτή τη φάση δεν προλαβαίνω να κοιμηθώ, όχι να φροντίσω ένα μωρό ή να έχω μια σχέση. Χρειάζεται χρόνος και πρέπει να βάζ��υμε προτεραιότητες. Αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι έτσι για πάντα. Οι προτεραιότητες αλλάζουν ανάλογα με τις φάσεις που βρίσκεσαι. Αυτή την περίοδο απολαμβάνω το επαγγελματικό κομμάτι».

Όσο για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της;

«Καθοριστικό. Ο έρωτας είναι πολύ σημαντικό κομμάτι. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ναρκωτικό. Τον έχω ζήσει έντονα, έχω ερωτευτεί πολύ. Την πρώτη φορά που ερωτεύτηκα, μάλιστα, ήταν σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου, όπου ο έρωτας λειτούργησε σαν ναρκωτικό. Εκείνη την περίοδο βίωνα δύο ακραίες πραγματικότητες και μέσα από αυτόν το συνδυασμό μπορούσα να επιβιώσω. Ίσως για αυτό το βίωσα και τόσο έντονα».

Τέλος, δεν κρύβει πως αυτή την περίοδο συζεί με μια πολύ καλή της φίλη, διανύοντας μια από τις ωραιότερες φάσεις της ζωής της (πέρα από τα επαγγελματικά):

«Από τα ωραία πράγματα που ζω αυτό το διάστημα είναι το ότι μένουμε μαζί με μια καλή μου φίλη. Ταυτόχρονα μένει κι η κολλη��ή μου κοντά κι έτσι συχνά θα πάμε για ένα κρασάκι ή θα μείνουμε στο σπίτι για να πούμε τα νέα μας. Νιώθω θαλπωρή και ζεστασιά. Είμαι πολύ συντροφικός άνθρωπος. Επίσης, έχω εκτιμήσει και το λίγο χρόνο που έχω στη διάθεσή μου».