Καλεσμένος στην εκπομπή της ��ωνσταντίνας Σπυροπούλου «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» ήταν το πρωί της Κυριακής ο Δήμος Βερύκιος.

Όμως, το πρώην ραδιοφωνικό του ταίρι και νυν συνεργάτης της παρουσιάστριας, Πέτρος Κουσουλός την έκανε με ελαφρά… πηδηματάκια από το πλατό και δεν έκατσε στον καναπέ με τον δημοσιογράφο.

H Kωνσταντίνα δεν δίστασε να ρωτήσει τον Βερύκιο τι έχει συμβεί μεταξύ τους, μιας και ο ίδιος φέτος κάνει ραδιοφωνική εκπομπή στον Alpha 989 με νέο ταίρι, με τον δημοσιογράφο τον Σπύρο Λάμπρου.

«Με τον Πέτρο Κουσουλό τι έγινε; Γιατί του είπα να κάτσει σήμερα που θα ήσουν και εσύ αλλά μου λέει άστο καλύτερα» ρώτησε η παρουσιάστρια και ο δημοσιογράφος της απάντησε:

«Είναι θέμα χημείας. Εγώ θέλω δίπλα μου μαχητές. Η δουλειά που κάνω έχει πάθος. Αν δεν έχει πάθος, δεν μπορώ. Δηλαδή θέλω να δένομαι με τον άλλον, να ζυμώνομαι. Ο δημοσιογράφος τραβάει του λιναριού τα πάθη στο ρεπορτάζ. Ο Πέτρος είναι καλό παιδί καταρχάς και έχει την τύχη να προέρχεται από μία πάρα πολύ καλή οικογένεια. Η φύση τον προίκισε με ένα ωραίο σκαρί που παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στη δουλειά μας. Η τηλεόραση όμως δεν είναι κατά τη γνώμη μου μόνο εικόνα. Όποιος εμπλέκεται με την τηλεόραση πρέπει να έχει κι άλλα χαρίσματα κι αυτά τα χαρίσματα. Αυτό εδώ το παλιομηχάνημα, η κάμερα, τα δείχνει όλα. Δεν μπορείς να κρυφτείς. Να έρθω εδώ να σας κάνω τον καραγκιοζάκο το πρωί της Κυριακής; Όχι. Εγώ θέλω όποιος βγαίνει στην τηλεόραση -που το καταλαβαίνω όπως το καταλαβαίνει ο καθένας μας- δεν μπορείς να κρυφτεί. Έτσι λοιπό��, εγώ πήρα την απόφαση με τον Πέτρο να διακόψω τη συνεργασία την επόμενη σεζόν, πάρα πολύ νωρίς. Δεν υπήρχε κάτι το ιδιαίτερο, το ξεχωριστό που μου έκανε, δηλαδή δεν μου έκανε κουτσουκέλα, ένιωσα όμως ότι στο καθημερινό ρεπορτάζ δεν μπορώ να δέσω μαζί του» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ