Νέες αποκαλύψεις φέρνουν στο φως οι έρευνες στους «9 Μήνες», όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Star, που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:50.

Ο Κυριάκος αποφασίζει να πάει με τα νερά της Μαρίνας προκειμένου να πετύχει το σχέδιό του, αλλά εκείνη τον αντιμετωπίζει με καχυποψία. Ο Μάνος παίρνει ένα μήνυμα ότι όλα είναι έτοιμα για τη μεταμόσχευσή του στην Ινδία. Τώρα που μπήκε στην τελική ευθεία, ο φόβος του μεγαλώνει, αλλά η Κάτια που είναι δίπλα του και τον στηρίζει, του τονώνει το ηθικό. Ο Αντρέας αποφασίζει να παίξει το δικό του παιχνίδι για να κάνει τη Δάφνη να θυμηθεί τη σχέση τους.

Η Έλσα γυρίζει στο σημείο που άφησε την Κρίστη στο μαιευτήριο, αλλά δεν την βρίσκει και τρελαίνεται. Η Μάρθα ρωτάει τον Πέτρο αν, όταν η Δάφνη ήταν μικρή, την επισκέφτηκε η μητέρα της και η επι��ονή της βάζει τον Πέτρο σε σκέψεις, μήπως η Έλενα γύρισε χωρίς εκείνος να το έμαθε ποτέ. Ο Μάνος, σε μία στιγμή αδυναμίας, βρίσκεται ερωτικά με την Κάτια. Η Άννα, ανήσυχη με την εξαφάνιση της Κρίστης, ζητάει τη βοήθεια του Πέτρου και της Εύας.

Την ίδια ώρα, η Έλσα προλαβαίνει και την αποτρέπει από το να πάρει μεγάλη ποσότητα χαπιών, θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή της. Η Δάφνη ανοίγει την ντουλάπα της στο σπίτι του Μάριου και παραξενεύεται με τα ρούχα που βλέπει, καθώς δεν αρμόζουν με το δικό της στυλ. Ο Μάριος καταφέρνει και ξεφεύγει για άλλη μία φορά και την πείθει ότι είναι δικά της.

Η Μαρίνα παρουσιάζει πάλι τα ίδια συμπτώματα σύγχυσης και πανικού, το λέει στον Κυριάκο και αυτός προσποιείται ότι θα είναι δίπλα της και θα τη βοηθήσει να το ξεπεράσει. Ο Άλκης μαθαίνει για την απόπειρα αυτοκτονίας της Κρίστης. Τρέχει να πάει κοντά της, αλλά για ακόμα μία φορά η Χαρά τον απειλεί για το μέλλον του…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ