​Συνέχεια στην αντιπαράθεσή του με τον Άδωνι Γεωργιάδη δίνει ο Λάκης Λαζόπουλος: σε συνέντευξή του, τον αποκαλεί «κοτούλα», ενώ παραλληλίζει την απόπειρά του να μπει στο πλατό του «Αλ Τσαντίρι» με… τα τανκς που μπούκαραν στο Πολυτεχνείο! Φυσικά, ο βουλευτής δεν άφησε τον χαρακτηρισμό ασχολίαστο και… τον επέστρεψε μέσω Διαδικτύου.

Όπως έχει γράψει το star.gr, η κόντρα των δύο ανδρών κορυφώθηκε στα μέσα του Δεκέμβρη, όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης, που τότε διεκδικούσε την αρχηγία της ΝΔ, επιχείρησε να μπει στο χώρο όπου φιλοξενούταν το «Αλ Τσαντίρι», καθώς, ο Λάκης Λαζόπουλος τον είχε «στολίσει», λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως είναι ο υβριστής του κόμματος και θα το διαλύσει.

«Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό. Αλλά, όπως οι άνθρωποι που έχουν γαλουχηθεί από τη Χούντα έχουν μάθει να μπουκάρουν παντού, όπως μπούκαραν τα τανκς στο Πολυτεχνείο ή με τον τρόπο που εισέβαλαν οι δεσμοφύλακες τότε στα κελιά και έλεγαν στον κρατούμενο “δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα να τα πούμε λιγάκι, έτσι;” και αυτός με τη σειρά του απαντούσε “κανένα, χαρά μας, αστειεύεσαι;” κάπως έτσι συνέβη και με τον Άδωνι», λέει, στο περιοδικό «Down Town», ο κωμικός ηθοποιός για το «θερμό» επεισόδιο. Και συνεχίζει: «αντιθέτως, δεν είδα τον Άδωνι να μπουκάρει σε κανένα δε��τίο ειδήσεων -εκεί είναι κοτούλα- γιατί να το κάνει στη δική μου εκπομπή; Δεν θα τους κάνω τη χάρη, όμως. Ούτε στον Άδωνι ούτε σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους».

«”Κοτούλα” είμαι εγώ που πήγα και δεν μου έδωσε τον λόγο και όχι αυτός που φοβήθηκε τον διάλογο; Πώς γίνεται αυτό;», ήταν η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη, μέσω Twitter.

adonisapantisi.jpg

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης και μετά από ερώτηση γιατί πιστεύει ότι τον εχθρεύονται, ο Λάκης αναφέρει: «κάποιοι είναι φύσει κακοί άνθρωποι. Για την ακρίβεια, είναι έξαλλοι με τον εαυτό τους που είναι αδύναμος και επιτίθενται σε μένα. Ενδεχομένως, αν καταστήσει κανείς ασήμαντη τη δουλειά του, να μπορεί να εισπράττει στεφάνια από το σύστημα, να μένει στο απυρόβλητο.Τέτοια βραβεία, όμως, δεν τα θέλησα ποτέ και με τίποτα… Ειδικά από αυτούς που έχουν φτιάξει μια ομάδα που παίρνει τα λεφτά του Δημοσίου, πιάνουν ρεζερβέ την Επίδαυρο και νέμονται τις επιχορηγήσεις. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υποκρίνομαι ότι δεν με ενδιαφέρει το κέρδος, προκειμένου να γίνω ποιοτικός!»..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Γλεντάνε στα social media με την κόντρα Λαζόπουλου - Γεωργιάδη

- Άδωνις Γεωργιάδης: Τι θα ρώταγα τον Λαζόπουλο αν έμπαινα στο «Τσαντίρι»

- Μόνο στο star.gr: Όταν ο Λαζόπουλος ευχαριστούσε δημοσίως τον Άδωνη Γεωργιάδη!

- Λάκης Λαζόπουλος: Ηχηρή παρέμβαση στα εσωτερικά της ΝΔ λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες