Με... τον Πέτρο Κωστόπουλο θα έχει να κάνει όποιος πειράξει την Τζένη Μπαλατσινού: σχολιάζοντας τα κατά καιρούς «πυρά» που δέχεται η παρουσιάστρια, όπως πρόσφατα από τον Δημήτρη Παπανώτα, ο πρώην σύζυγος τόνισε ότι δεν θα πάψει να την υπερασπίζεται!

«Πήρα ανάποδες! Έγινα έξαλλος! Αλλά, μιλήσαμε με την Τζένη και μου είπε “άστο, θα καθαρίσω μόνη μου”. Δεν μπορώ να αφήνω να την π��φτουν στην Τζένη. Στη μάνα των παιδιών μου πρέπει να στέκομαι για πάντα. Είναι υποχρέωση μου να υπερασπίζομαι τη μάνα των παιδιών μου», είπε, στην εκπομπή «Όλα», ο Πέτρος.

Και συνέχισε: «όταν χωρίζεις, δεν είναι τα πράγματα καλά. Αν τα πράγματα ήταν καλά, δεν θα χώριζες. Προφανώς υπάρχουνε θέματα, αλλά έχο��με και μια αξιοπρέπεια, όχι μόνο απέναντι στα παιδιά, αλλά και στην κοινωνία. Όταν έχεις με έναν άνθρωπο 18 χρόνια, τιμάς αυτά τα 18 χρόνια και τον άνθρωπο που είχες δίπλα σου και τα παιδιά σου. Και άλλη γυναίκα να ήταν δίπλα μου, δεν θα άφηνα τον κάθε αλητάμπουρα να της την πέφτει χωρίς λόγο! Νομίζω ότι είναι δική μου υποχρέωση να την υπερασπίζομαι, παρά οποιουδήποτε νέου συντρόφου, γιατί εμείς πάντα θα είμαστε οι γονείς των παιδιών μου».

«Έχει ακούσει πάρα πολλά και όχι μόνο από τον Παπανώτα. Ακούω μ@λ@κίες να πούμε! Έχουν πει μέχρι και ότι έχει αλλάξει όλο το πρόσωπο της. Την ξέρουν από 19 χρονών που βρήκε Σταρ Ελλάς, τι συζητάμε;», κατέληξε.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Έξαλλος ο Κωστόπουλος: Τι απαντά στον Παπανώτα για την κόντρα με την Μπαλατσινού!