Για τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και την επιλογή του να ζει σε… σκάφος, μίλησε ο Σταύρος Ζαλμάς, ο «παπάς» που έκανε πολλές καρδούλες να χτυπάνε μέσα από τη σειρά «Άγγιγμα Ψυχής» πριν από περίπου 18 χρόνια!

«Το 1991 έκανα το “Άφρικα” για το ταξίδι στην Αφρική. Αυτό ήταν το δέλεαρ για μένα. Δεν καταλάβαινα τι σημαίνει star system, δεν καταλάβαινα τις επιπτώσεις που μπορεί να είχε αυτό το πράγμα. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα εκτεθώ σε τόσα εκατομμύρια μάτια», είπε, στην εκπομπή «Join Us», ο 68χρονος ηθοποιός και συνέχισε: «εγώ πήγα για την εμπειρία και, ξαφνικά, ξύπνησα πρωθυπουργός. Δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι! Στην αρχή η αλήθεια είναι ότι έγινα λίγο χαζός, έγινα λίγο βλάκας. Όταν σου δίνεται απότομα τόση εξουσία, πρέπει να το διαχειριστείς αυτό το πράγμα με τέτοιο τρόπο για να μη γίνεις ανόητος. Και επίσης να μην υπηρετήσεις την εικόνα που έχει ο κόσμος για σένα».

Μιλώντας για τη δουλειά του σε τράπεζα, ο Στ��ύρος Ζαλμάς δεν κρύβει ότι ήταν δύσκολη και άγονη, αλλά και ότι δεν του ταίριαζε, οπότε… την παράτησε: «τα 9 χρόνια που εργάστηκα στην τράπεζα νομίζω ότι πέρασα πάρα πολύ άσχημα. Και είχα αρχίσει να έχω ψυχοσωματικά προβλήματα. Κάποια στιγμή μάζεψα το κουράγιο μου και έφυγα. Πήρα την κανονική μου άδεια και δεν ξαναγύρισα ποτέ».

Τέλος, ο τηλεοπτικός ιερωμένος, γκριζομάλλης μεν αλλά πάντα γοητευτικός, παραδέχθηκε ότι ζει σε… σκάφος! «Ακόμα και τώρα ζω στο σκάφος, είναι σαν ένα πολύ μικρό σπίτι. Μ’ αρέσουν οι μικροί χώροι. Και το σπίτι μου δεν είναι μεγάλο. Αλλά μ’ αρέσει και η ζωή στη θάλασσα. Είναι ένα μικρό φτηνό ιστιοπλοϊκό σκάφος που δεν έχει έξοδα συντήρησης ή χρήσης. Μ’ αρέσει η ζωή εκεί. Πέρυσι που ήμουν στη Θεσσαλονίκη το είχα πάρει επάνω και ζούσα 9 μήνες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Σταύρος Ζαλμάς