​Τι σχέση έχει ένα σκοτωμένο ελάφι με ένα πανάκριβο ρολόι;Καμία εκ πρώτης όψεως, αν και φαίνεται πως τόσο ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ όσοι και οι υπόλοιποι συντελεστές της σαχλής διαφήμισης που θα δείτε, έχουν άλλη άποψη.

Πρόκειται για μια καμπάνια στην οποία πρωταγωνιστεί ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός προκειμένου να διαφημίσει τα πολυτελή ρολόγια «CVSTOS», και το σενάριο της οποίας θέλει τον 67χρονο σταρ σε ρόλο κυνηγού, να έχει μόλις σκοτώσει ένα ελάφι, επειδή ήταν… στην ώρα του.

Στο μονόλογο του πάνω από το σκοτωμένο ελάφι, ο Ντεπαρντιέ κοιτά την κάμερα και λέει:

«Για να κυνηγήσεις ένα ελάφι πρέπει πάντα να είσαι στην ώρα σου. Χάρη στο ρολόι μου, ήμουν στην ώρα μου και είχε έρθει κι αυτού (του ελαφιού) η ώρα».

Όπως είναι φυσικό, η κακόγουστη και αψυχολόγητη αυτή διαφήμιση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με το ανδρικό περιοδικό «GQ» να κάνει λόγο για «αηδιαστικά λογοπαίγνια και αξιολύπητη ποιότητα παραγωγής» χαρακτηρίζοντας την διαφήμιση «ενοχλητική», και την «Le Figaro» να σημειώνει πως ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ έχει εξοργίσει τους Γάλλους με την προκλητική και αδέξια συμπεριφορά του.

Θυμίζουμε για όσους το έχουν ξεχάσει, πως ο 67χρονος ηθοποιός στο πρόσφατο παρελθόν απέκτησε ρωσικό διαβατήριο για να αποφύγει να πληρώσει φόρους, ενώ το 2011 ούρησε σε χαλί αερ��πλάνου κατά την διάρκεια ταξιδιού του από το Παρίσι στο Δουβλίνο.

Το 2012 κατηγορήθηκε ότι γρονθοκόπησε οδηγό στο Παρίσι, ενώ έχει επίσης συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης μετά το τροχαίο που είχε με το μηχανάκι του στη γαλλική πρωτεύουσα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.