Τις πληροφορίες που θέλουν την Ελένη Μενεγ��κη να «πολιορκείται» από το Mega και το Ε σχολίασε on air ο Γιώργος Λιάγκας, επισημαίνοντας ότι το «πάντρεμα» της παρουσιάστριας με ένα κανάλι έχει δυσκολίες.

Όπως έχει γράψει το star.gr, δημοσίευμα της «Real News» ανέφερε πως τo συμβόλαιο της παρουσιάστριας με τον Alpha λήγει τον Ιούνιο και το Μega έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για να την εντάξει στο δυναμικό του. Μάλιστα, η εφημερίδα φιλοξενεί και αποκλειστικές φωτογραφίες από συνάντηση της Ελένης με την υπεύθυνη ψυχαγωγικών εκπομπών του καναλιού, Έλενα Κατραβά, με την οποία γνωρίζονται επί σειρά ετών.

«Επειδή ξέρω τι είναι διατεθειμένο κάποιο κανάλι να δώσει, νομίζω ότι, στη συγκεκριμένη φάση, με τα οικονομικά προβλήματα που ξέρουμε ότι υπάρχουν παντού, το Mega δεν θα έμπαινε σε αυτή τη διαδικασία. Τα λεφτά που παίρνει η Μενεγάκη είναι πάρα πολλά. Ούτε με κιάλια δεν θα μπορούσαν να τα φανταστούν οι ιθύνοντες του Mega για να την εντάξουν στο δυναμικό τους. Από την άλλη, αν η Ελένη βάλει νερό στο κρασί της και θέλει να φύγει από τον Alpha…», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ, αναφερόμενος στη συνάντηση Μενεγάκη - Κατραβά, τόνισε πως δεν μπορεί να αφορούσε τα περί ενδεχόμενης μεταγραφής καθώς η κα. Κατραβά χρειάζεται εξουσιοδότηση από το κανάλι μιας και το θέμα δεν άπτεται των αρμοδιοτήτων της.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας