​Με σπαρταριστό τρόπο «κάρφωσε» on air τον Γιώργο Λιάγκα γνωστός ηθοποιός, που συμμετέχει σε εκπομπή της ΕΡΤ, αποκαλώντας τον… «μαλιάγκα»!

Κάνοντας την «έκπληξη», στην εκπομπή «Studio 3» αναφέρθηκαν στον παρουσιαστή του «Πρωινό», λίγες μέρες μετά τα «βέλη» του για τις χαμηλές τηλεθεάσεις της δημόσιας τηλεόρασης.

«Να τα πεις στον κύριο Λιάγκα αυτά, γιατί ο κύριος Λιάγκας λέει ότι δεν είναι δυνατόν η δημόσια τηλεόραση να μην έχει τηλεθέαση», είπε, στον Σίλα Σεραφείμ, δημοσιογράφος της ΕΡΤ που ήταν στο πλατό.

Και ο ηθοποιός, γνωστός από τα σπαρταριστά του standup comedy, είπε ΤΗΝ ατάκα: «Λιάγκα τον λες εσύ; Εγώ τον λέω… μαλιάγκα, γιατί έχει μαλλιά αυτός!».

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες, με αφορμή την κατάθεση ερώτησης στη Βουλή για την τηλεθέαση και τα διαφημιστικά έσοδα της ΕΡΤ, ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει: «κρίνονται από κανέναν; Υπάρχει περίπτωση να πέσει κεφάλι ποτέ δημοσιογράφου που δεν κάνει καλά τη δουλειά του στην ΕΡΤ; Είναι η μόνη κρατική τηλεόραση παγκοσμίως που κάνει τόσο τραγικά νούμερα τηλεθέασης και περιμένει μόνο μια Eurovision ή καμιά Εθνική Ελλάδος. Τα κανάλια τα κρατικά στις άλλες χώρες κάνουν πρωταθλητισμό. Είναι χωνευτήρι διορισμών της εκάστοτε κυβέρνησης! Τέλος!».

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο