Το ότι ο Γιώργος Λιάγκας συγκαταλέγεται στους αγαπημένους του παρουσιαστές εξομολογήθηκε ο Κώστας Μαρτάκης.

Ο ίδιος αν και είναι βασικός συντελεστής στα «Καλημερούδια» σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Thema People» όταν ρωτήθηκε για το ποιοι είναι οι αγαπημένοι παρουσιαστές είπε: «Η Ελένη Μενεγάκη γιατί είναι cool και δεν την επηρεάζει τίποτα. Η Ρούλα Κορομηλά με τη μεγάλη πορεία της και από άντρες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο Γιώργος Λιάγκας γιατί είναι καλός σε αυτό που κάνει και το υποστηρίζει. Δεν μου αρέσουν οι fake άνθρωποι».

Σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή και αν βρίσκει χρόνο απάντησε: «Βρίσκω χρόνο. Είμαι σε δημιουργική φάση. Άμα κυνηγάς να βρεις σύντροφο, δε θα συμβεί .Κι αν σου έρθει θα είναι ελαττωματικό μοντέλο. Γι’ αυτό το αφήνω. Έχω ανοιχτά τα μάτια μου και περιμένω. Δεν είναι ότι είμαι μόνος μου 10 χρόνια, αλλά δεν υπήρξε κάτι πολύ δυνατό μέχρι στιγμής».

Κλείνοντας πρόσθεσε: «Θέλω να κάνω παιδιά και να τους προσφέρω τα πάντα. Πρώτα πρέπει να βρω τον άνθρωπό μου. Προέρχομαι από μεγάλη οικογένεια και είναι το πρότυπό μου. Έχω μεγάλη καψούρα με την οικογένεια μου».