Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Κατρούγκαλος, θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Στον Ενικό» του Νίκου Χατζηνικολάου, την Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, στις 23:10, στο Star.

Ο κ. Κατρούγκαλος θα παραχωρήσει συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ενώ συζητηθούν θέματα σχετικά με το μέλλον των ασφαλιστικών ταμείων, τα προαπαιτούμενα του τρίτου μνημονίου, την ανεργία, τις συντάξεις και όλα τα ανοιχτά ζητήματα που αφορούν το υπουργείο του.

Οι καλεσμένοι και φέτος απαντούν απευθείας στα ερωτήματα των πολιτών, που παρευρίσκονται ζωντανά στο στούντιο. Την ίδια στιγμή, οι τηλεθεατές, χρησιμοποιώντας τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής και διάδρασης στην εκπομπή σε πραγματικό χρόνο.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου σας μιλάει «Στον Ενικό», από την τηλεοπτική ��υχνότητα του Star και ταυτόχρονα από τη web tv πλατφόρμα του enikos.gr..
Και αυτή τη χρονιά δίνουμε το ραντεβού μας «στον ενικό», κάθε Δευτέρα για μια πολύπλευρη, ουσιαστική και ολοκληρωμένη ανάλυση της επικαιρότητας με τη σφραγίδα του Νίκου Χατζηνικολάου.

Διεύθυνση εκπομπής: Χρήστος Μπάρλας
Διεύθυνση Σύνταξης enikos.gr: Γιώργος Παγάνης, Μάνος Νιφλής
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Ευανθία Τασσοπούλου
Υπεύθυνη καλεσμένων-κοινού: Ρομίνα Νικηφόρου
Σκηνοθεσία: Κατερίνα Βάχλα
Οργάνωση Παραγωγής: Γιώργος Βενιός
Διεύθυνση Παραγωγής: Ηλίας Φλωριώτης
CTO enikos.gr: Σταύρος Δαφνομήλης
Social Media enikos.gr: Θάνος Ντζουμάνης

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της εκπομπής!