Ακόμα ένα επεισόδιο γεμάτο γέλιο θα μας χαρίσει απόψε, στις 21:00, η ελληνική κωμική σειρά του Star «Τρελή Οικογένεια», που μεταδίδεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο!

Η Ρωξάνη διαπιστώνει ότι μετά τη γέννα η ερωτική της ζωή με τον Ρίκο δεν είναι η ίδια. Η Μαργαρίτα και η Αλέκα βρίσκουν αφορμή να την ειρωνευτούν, επειδή στο παρελθόν υπερηφανευόταν ότι ο Ρίκο ήταν… «ταύρος» και τους εκνεύριζε.

Ο Αντώνης αποφασίζει να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο πρώτων βοηθειών. Η Μαργαρίτα νιώθει υπερήφανη, ώσπου ανακαλύπτει ότι ο Αντώνης κατάλαβε κάτι λάθος για το σεμινάριο. Ο Γιάννης δείχνει στον Ρίκο και τον Αντώνη μια Αλατζάδικη παράδοση, τον σωστό καθαρισμό των μυδιών. Η Ρωξάνη αποφασίζει να ακυρώσει την έξοδό της με τον Ρίκο, γιατί θεωρεί ότι τα δίδυμα είναι άρρωστα.

Ο Ρίκο, σε μια στιγμή απόγνωσης, την προτρέπει να πάρει τον παιδίατρο, με αποτέλεσμα εκείνος να σταματήσει τη Ρωξάνη από πελάτισσα. Η Ρ��ξάνη γνωρίζει στη Μαργαρίτα έναν συνάδερφο του Ρίκο… Μόνο που - όπως αποδεικνύεται - ο υποψήφιος είναι ένα «φρούτο», που η Μαργαρίτα έχει ήδη δοκιμάσει...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ