​Τα αίματα ανάβουν στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 Μήνες», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:50, από το Star!

Ο Αχιλλέας επισκέπτεται τον Πέτρο, που του αφήνει υπόνοιες πως αν δεν είχε τραυματιστεί και ο Αντρέας, θα υποψιαζόταν οι ίδιοι κρύβονται πίσω από τον πυροβολισμό της Δάφνης. Εκείνος διασκεδάζει τις εντυπώσεις και του ζητά να πιέσει τον Άλκη να είναι συνεπής απέναντι στις υποχρεώσεις που δημιούργησε ο πατέρας του με το κύκλωμά τους, χωρίς να του αφήσει άλλ�� περιθώρια. Ο Πέτρος αναγκάζεται να το κάνει και καλεί τον Άλκη να πάει επειγόντως στο γραφείο του. Ο Άλκης ενημερώνεται για τα χρέη του πατέρα του και τις απειλές των τοκογλύφων και το μοιράζεται με τη Χαρά, που τον καθησυχάζει ότι εκείνη κι ο πατέρας της θα τον βοηθήσουν να ανταπεξέλθει.

Στο μεταξύ, η Μάρθα με τον Νικ καταστρώνουν το σχέδιο βάσει του οποίου θα μπουν στον ξενώνα ηλικιωμένων που φιλοξενείται η Φωτεινή. Ο Αντρέας λέει στον Μάριο ότι θα διεκδικήσει τη Δάφνη, ενώ ο Αχιλλέας του δίνει τελεσίγραφο πως, αν η Δάφνη τελικά θυμηθεί, θα τη σκοτώσει με άλλον τρόπο. Η Ντορέτα σπίτι της, κάνει πρόβα μητρότητας, για το πώς θα είναι η ζωή της τώρα που θα έρθει το μωρό, αλλά η παράξενη συμπεριφορά της αρχίζει να ανησυχεί τον Θεόφιλο.

Η Μαρίνα γυρίζει σπίτι της όπου βρίσκεται ο Μάνος και την περιμένει, χωρίς εκείνη να τον έχει αντιληφθεί. Την ίδια ώρα, όμως, στο ίδιο σημείο βρίσκεται και η Κάτια, που ειδοποιεί τον Κυριάκο. Έξαλλος εκείνος κατεβαίνει και οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια, ενώ η Μαρίνα τραυματίζεται ελαφρά από ένα χτύπημα. Η Δάφνη ζητάει από τον Πέτρο τον φάκελο της νοσηλείας της κι εκείνος πανικοβάλλεται καθώς κανείς ακόμα δεν της έχει αποκαλύψει ότι κατά τον τραυματισμό της ήταν έγκυος. Παράλληλα, η Κρίστη, πάνω στην απόγνωσή της για τον θάνατο του μωρού της, μπαίνει σ’ ένα δωμάτιο του μαιευτηρίου και παίρνει το μωρό μιας άλλης γυναίκας...

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου!