​Με το δεξί ξεκίνησε η νέα χρονιά για τον «Τροχό της Τύχης», αφού στο επεισόδιο της Τετάρτης, 27 Ιανουαρίου, δόθηκε το πρώτο αυτοκίνητο για το 2016!

Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ χάρισε το πρώτο αυτοκίνητο για το 2016 (5).jpg

Ο υπερτυχερός του παιχνιδιού του Star -που μεταδίδεται καθημερινά στις 18:50 και μοιράζει μετρητά και πλούσια δώρα- είναι ο Δημήτρης Βενέτης, φοιτητής ηλεκτρολόγος - μηχανικός στο Πολυτεχνείο της Πάτρας, ο οποίος κέρδισε, όχι μόνο το Peugeot 108, αλλά και 1.620 ευρώ και ένα ρολόι Festina!

TT AUTO 17.jpg

Ο 22χρονος ήταν ένας εξαιρετικά δυνατός παίκτης και, μάλιστα, κατάφερε να λύσει έναν από τους γρίφους ενώ είχε αποκαλυφθεί μόνο ένα γράμμα! Φτάνοντας επάξια στον τελικό, ο Δημήτρης κατάφερε και πάλι να λύσει τον γρίφο της κατηγορίας «κάπου στο χάρτη», βρίσκοντας την απάντηση «Ιβηρική Χερσόνησος».

TT AUTO 2.jpg

Με την μητέρα του και την αδερφή του στο πλευρό του, ο Δημήτ��ης άκουσε τον Πέτρο Πολυχρονίδη να ανακοινώνει ενθουσιασμένος ότι η κάρτα έκρυβε το αυτοκίνητο και, τόσο ο ίδιος, όσο και οι δύο γυναίκες, δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους!

TT AUTO 4.jpg

Μαζί με τον Δημήτρη και την οικογένειά του πανηγύρισαν ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Τζούλια Νόβα, οι οποίοι ευχήθηκαν στον νεαρό να είναι πάντα τόσο τυχερός και καλές βόλτες, εν�� ο ίδιος αποκάλυψε ότι πήγε στο στούντιο με... το λεωφορείο από την Πετρούπολη, όπου και διαμένει!

TT AUTO 14.jpg

Ο 22χρονος υπερτυχερός το πίστεψε και απέδειξε πως, κάθε απόγευμα στο Star… «όποιος γυρίζει, κερδίζει»!

TT AUTO 13.jpg

Δείτε στο βίντεο το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο