Η Μαρίνα μαθαίνει από την Εύα ότι ο Πέτρος είναι ο πραγματικός πατέρας της Δάφνης, και μπαίνει σε δίλημμα αν θα προχωρήσει με τον Μάνο ή θα διακυβεύσει την ευτυχία της Δάφνης, αφού ο Κυριάκος απειλεί ότι θα τα αποκαλύψει όλα.

Την ίδια ώρα, η Δάφνη αρχίζει να θυμάται τη σχέση της με τον Μάριο και ανακοινώνει στη Μάρθα ότι σύντομα θα του κάνει πρόταση γάμου. Η Μαρίνα πηγαίνει έξω από το σπίτι του Μάνου για να τον αποχαιρετήσει, αλλά η άφιξη της Κάτιας την ίδια ώρα, που μπαίνει σπίτι του, την απογοητεύει.

Ο Κυριάκος από την άλλη, την απειλεί πως αν δεν τελειώσει την ιστορία με τον Ραζή, θα φτάσει μέχρι τα άκρα. Η Δάφνη επιστρέφει επιτέλους από το νοσοκομείο στο σπίτι της, και όλα είναι έτοιμα να την υποδεχτούν. Πηγαίνοντας όμως στο δωμάτιό της διαπιστώνει ότι λείπουν τα ρούχα και τα περισσότερα πράγματά της, και προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται. Ο Μάριος, εγκλωβισμένος στο ψέμα που της έχει πει για τη σχέση τους, την καθησυχάζει λέγοντας ότι τα πράγματά της βρίσκονται στο δικό του σπίτι, καθώς συζούσαν. Η Κρίστη παρακολουθεί στις ειδήσεις στιγμιότυπα από την κηδεία των γονιών του Άλκη και ακούει συντετριμμένη τον Διαμαντίδη να δηλώνει ότι από ‘δω και πέρα, ο ίδιος και η κόρη του θα είναι η οικογένεια του Άλκη.

Ο Μάνος συναντάει τον άντρα που θα του βρει το μόσχευμα, αλλά σύντομα η συμφωνία τους θα του γίνει εφιάλτης. Ο Αντρέας, πικραμένος και πικαρισμένος από την αδυναμία της Δάφνης να θυμηθεί τον έρωτά τους, αποφασίζει να την επισκεφτεί στο πατρικό της. Η Μαρίνα εκλιπαρεί την Έλσα να τη συγχωρήσει, αλλά εκείνη αμετάκλητη από τα συναισθήματα που της έχει δημιουργήσει η προδοσία της μάνας της απέναντι στην ίδια και στον Κυριάκο, της λέει με σκληρό ύφος ότι από ‘δω και πέρα θα πρέπει να μάθει να ζει σαν να μην έχει κόρη. Η Μαρίνα κατακεραυνώνεται καθώς συνειδητοποιεί ότι εκτός από τον μεγάλο της έρωτα, χάνει και το παιδί της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ