​Μπορεί Ναταλία Γερμανού και Μάνος Ιωάννου να χώρισαν πριν από περίπου ένα χρόνο με τον καθένα να ζει την δική του ζωή (η παρουσιάστρια με τον Κωστή Φραγκούλη και ο ηθοποιός με την Βαλέρια Χοψονίδου), αλλά οι δυο πρώην συναντήθηκαν… ξανά!

(Γερμανού-Ιωάννου με τους πρώην τους)

collage2.jpg

νατ1.jpg
Όπως διαβάζουμε στο «ΟΚ!» δεν επρόκειτο για μια προγραμματισμένη συνάντηση, αφού Γερμανού και Ιωάννου βρέθηκαν τυχαία σε κοινό κάλεσμα στο εστιατόριο «Pasaji» στο «City Link».

νατ2.jpg
Φίλος του πρώην ζευγαριού αποκάλυψε πως «είχαν να βρεθούν από το τέλος της Άνοιξης. Η Ναταλία έφτασε στο μαγαζί γύρω στις 22:00 και ο Μάνος μόλις πέντε λεπτά αργότερα. Αρχικά υπήρξαν στιγμές αμηχανίας μεταξύ τους, όμως γρήγορα τις ξεπέρασαν και αισθάνθηκαν πολύ άνετα. Μάλιστα κάθισαν στο ίδιο τραπέζι κατά την διάρκεια της βραδιάς, ενώ δεν δίστασαν να μοιραστούν και αστεία για την σχέση τους, επιβεβαιώνοντας πως ο χρόνος είναι πράγματι ο καλύτερος σύμμαχος για να δεις τα πράγματα με καθαρή ματιά».

ΝΑΤ4.jpg
Το καλύτερο όμως δεν σας το είπαμε. Εκτός από τον Μάνο Ιωάννου, το ίδι�� βράδυ αλλά σε διπλανό τραπέζι, δείπνησε και ένας άλλος πρώην της παρουσιάστριας, ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος βρέθηκε στο μαγαζί με την παρέα του.
νατ5.jpg
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η «μπηχτή» του Ιωάννου για την Γερμανού και το ξέσπασμα του Λιάγκα

Ναταλία Γερμανού:Μιλά πρώτη φορά για τον νέο της έρωτα και πετά τρελά καρφιά για τον Μ. Ιωάννου