​Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr, που, πριν από περίπου ένα μήνα, έγραψε πρώτο ότι η Πέγκυ Ζήνα θα είναι στην κριτική επιτροπή του «Χ Factor», επιβεβαίωσε η τραγουδίστρια! Παράλληλα, αποκάλυψε τους υπόλοιπους κριτές, ενώ απάντησε σε όσους επικρίνουν τα talent shows.

«Θα είμαι στην κριτική επιτροπή του “X Factor”. Καλούμαι φέτος μετά από πάρα πολλά χρόνια, μετά από 20 που έχω σε αυτό το χώρο, να έχω αυτόν τον δύσκολο ρόλο του κριτή. Πρέπει να είμαι αληθινή και πρέπει να είμαι και χρήσιμη», είπε στους δημοσιογράφους η Πέγκυ.

Όπως πρόσθεσε, στις υπόλοιπες καρέκλες των κριτών θα κάτσουν οι Γιώργος Θεοφάνους, Τάμτα και Θοδωρής Μαραντίνης (ο οποίος, όπως έχει γράψει το star.gr, πρώτα ανακοίνωσε ότι «ναυάγησαν» οι συζητήσεις και μετά ότι… θα είναι στο talent show), ενώ την παρουσίαση θα έχει ξανά ο Σάκης Ρουβάς.

«Όσο εκμεταλλεύονται τα παιχνίδια τα παιδιά, άλλο τόσο εκμεταλλεύονται και τα παιδιά τα παιχνίδια, γιατί έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα δεν έχουν άλλο τρόπο να γίνουν γνωστά. Είμαστε πια ένα κύκλος μικρός, που ο καθένας παίρνει τους δικούς του τραγουδιστές και δεν κάνει μια μεγάλη οντισιόν, για να ανακαλύψει νέα ταλέντα. Τι να κάνουν κι αυτά;», συνέχισε η Πέγκυ, απαντώντας στους επικριτές των talent shows.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις της τραγουδίστριας