Κότα προκειμένου να σατιρίσει το θέμα με την ακριβίστρια που πέταξε το πουλερικό στο Μέγαρο Μαξίμου ντύθηκε ο Αντώνης Κανάκης στο «Ράδιο Αρβύλα», ωστόσο αυτό το βίντεο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να ζητήσει συγνώμη από τους τηλεθεατές για το «κομμένο» βίντεο.

«Εξαιτίας των γεγονότων αυτής της εβδομάδας, ένα συγκεκριμένο γεγονός, με την ακτιβίστρια που πέταξε το πουλερικό μέσα στο Μαξίμου, γυρίσαμε το επόμενο βίντεο, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ γιατί αποφασίσαμε να μην το παίξουμε. Κυρίες και κύριοι, συγγνώμη γι’ αυτό που θα δείτε», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης και πρόσθεσε μετά την προβολή του κομμένου βίντεο:

«Νομίζω ότι καταλάβατε για ποιο λόγο το κόψαμε. Είναι η πρώτη φορά που βλέπετε κάτι που κόπηκε. Να σας πούμε και τον λόγο για τον οποίο το δείξαμε. Θα ζητήσουμε και συγγνώμη σε αυτό το επεισόδιο. Ελπίζουμε στην κατανόησή σας. Εμείς κάνουμε τα γυρίσματα του Ράδιο Αρβύλα Σάββατο και Κυριακή για να είμαστε όσο πιο επίκαιροι μπορούμε. Επειδή τα γυρίσματα γίνονται όλα σε δύο μέρες, όταν μας χτυπάνε παράγοντες, όπως ασθένειες, δεν μπορούσε να κάνουμε γύρισμα. Αυτή την εβδομάδα είναι μεγάλη επιτυχία το ότι είμαστε εδώ σήμερα, όχι το ότι δεν κάναμε γύρισμα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ