Να αποχωρεί από τον Alpha θέλουν κάποιες φήμες την Ελένη Μενεγάκη, ενώ λάδι στη φωτιά έριξε ο on air διάλογος που είχε την Δευτέρα η παρουσιάστρια με τον καλεσμένο της, Δήμο Βερύκιο!

«Ήρθα και για έναν άλλο λόγο. Γιατί νιώθω ότι είμαι κομμάτι του προσωπικού του Alpha και να έρθω να σε καλοπιάσω», είπε ο Δήμος και η Ελένη έδειξε να απορεί, καθώς του είπε «να με καλοπιάσεις εμένα γιατί; Μην δώσεις απάντηση, γιατί μπορεί να πεις και κάτι που δεν πρέπει»!

Ο διάλογος συνεχίστηκε σε αινιγματικό τόνο:

Βερύκιος: «Ξέρεις εσύ... Να σου πω ότι σε αγαπάμε»
Μενεγάκη: «Το ξέρω, δεν έχω κανένα παράπονο»
Βερύκιος: «Κράτα το αυτό στο μυαλό σου αυτή τ��ν περίοδο»
Μενεγάκη: «Το έχω συνεχώς στο μυαλό μου και τις δύσκολες ώρες αυτό σκέφτομαι».

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Spata Live», μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος από την «Ελένη», ο Alpha κάνει… επίθεση αγάπης στην παρουσιάστρια.

«Υπήρχαν φήμες πως η Ελένη Μενεγάκη θα φύγει από τον Alpha και το αμέσως επόμενο κανάλι ήταν ένα άλλο γράμμα της αλφαβήτου... το πέμπτο, το Epsilon. Ακουγόταν αυτό», είπε η Σίσσυ Καλλίνη, ενώ η Μαίρη Συνατσάκη συμπλήρωσε: «εδώ δείχνει ότι το κανάλι το ίδιο έχει αγχωθεί κι αυτό δείχνει ότι όλο αυτό που είχε ακουστεί είχε μια υπόσταση. Οι φήμες ότι θα φύγει από το κανάλι ήταν και πολύ πιο έντονες πριν από ένα ενάμιση μήνα. Έγιναν μερικές εσωτερικές αλλαγές στο κανάλι που ενδεχομένως έχουν κάνει την Ελέν�� να το ξανασκεφτεί».

Δείτε στο βίντεο το διάλογο στην «Ελένη» και όσα ειπώθηκαν στο «Spata Live»