Λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του X-Factor, όπου θα κάνει τα backstage, η Ευαγγελία Αραβανή, δήλωσε στην "Αγορά" πως απολαμβάνει την ελευθερία μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Μελισσανίδη, ενώ αποκάλυψε τι πρέπει να έχει ένας άνδρας για να την κερδίσει.

«Απολαμβάνω την ελευθερία μου και με βρίσκει σε μια πολύ δημιουργική περίοδο από επαγγελματικής άποψης. Είμαι σε μια φάση της ζωής μου που θέλω να δώσω τα πάντα στη δουλειά μου και εκ των πραγμάτων δεν υπάρχει πολύς χρόνος για τα προσωπικά μου» ανέφερε ενώ δεν δίστασε να απαντήσει και αν θα μπορούσε να είναι με έναν άνδρα που παίρνει μισθό 700 ευρώ!

9163_EVAGELIA_ARAVANI_3032015.jpg
«Ναι, θα μπορούσα, γιατί δουλεύω, βγάζω τα δικά μου λεφτά και δεν έχω ανάγκη κανέναν πλούσιο άνδρα για να με συντηρεί οικονομικά. Άσε που αν καθόμουν όλη μέρα στο σπίτι θα τρελαινόμουν. Το θέμα πάντως είναι, ασχέτως αν βγάζει 700 ευρώ ή 7.000 ευρώ τον μήνα, να ξέρει να συμπεριφερθεί σωστά στη γυναίκα που έχει δίπλα του» δήλωσε.

Όσο για το τι πρέπει να έχει ένας άνδρας για να την κερδίσει; «Σίγουρα δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα, δεν υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και στάνταρ που πρέπει να έχει ένας άνδρας. Έχει να κάνει με τον τρόπο θα σε προσεγγίσει ο άλλος, αν και μεταξύ μας οι άνδρες γενικά δεν σε προσεγγίζουν εύκολα...» απάντησε.